НАУКОВІ СПІВРОБІТНИКИ «МЕРІ КЕЙ ІНК.» РОЗКАЗАЛИ ПРО ВПЛИВ ЗАБРУДНЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НА ШКІРУ

В рамках дерматологічного симпозіуму, що проходив за підтримки «Мері Кей Інк.», виступили провідні вчені в сферах екологічної, генетичної, етнічної та епідеміологічної дерматології. Загальна тема для обговорення – це негативний вплив навколишнього середовища на шкіру та як антиоксиданти допомагають його зменшити.

Як провідний новатор у галузі догляду за шкірою, «Мері Кей» є невід’ємною частиною наукової спільноти, яка збирається на Міжнародній конференції з питань досліджень та дерматології. Команда вчених, яку очолює Д-р Люсі Гільдея, головний науковий співробітник Компанії, представила дослідницький графік, який демонструє, як спеціальний антиоксидантний комплекс знижує шкідливий вплив дизельних частинок викидів (DEP) на клітини шкіри людини.

Ця потужна антиоксидантна суміш є найважливішою технологією, що лежить в основі новітніх засобів по догляду за шкірою, над якими останні роки працювали вчені «Мері Кей».

НАУКОВІ СПІВРОБІТНИКИ «МЕРІ КЕЙ ІНК.» РОЗКАЗАЛИ ПРО ВПЛИВ ЗАБРУДНЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НА ШКІРУ - 1 - изображение“Дерматологічний симпозіум – чудова можливість для вчених “Мері Кей” обмінятися ідеями та відкриттями із колегами та академіками з інших галузей науки стосовно боротьби із забрудненням навколишнього середовища та піклуванням про здоров’я шкіри” – коментує Доктор Люсі Гільдея, головний науковий співробітник “Мері Кей”.

Щороку «Мері Кей» проводить сотні тисяч наукових випробувань продукції та інгредієнтів, щоб підтвердити найвищі стандарти безпеки, якості та ефективності. У своєму глобальному портфоліо «Мері Кей» має більше 1400 патентів на продукти, технології та упаковки.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку