Співачка RIYA впала в Ейфорію!

Співачка RIYA впала в Ейфорію! - 1 - изображение

У столичному Caribbean Club, молода, талановита і вже популярна співачка RIYA / Рія, грандіозним концертом,  відсвяткувала одразу ТРИ знакові події! День народження, примєру лірик-відео на пісню “Сильна” (Режисер Oleg Dubrovskiy) та презентацію дебютного альбому “ЕЙФОRIYA”!

Привітати співачку прийшло багато друзів, близьких людей та колег по цеху. Звісно не обійшлось без музичних сюрпризів. Спочатку співачка Mal’va / Мальва подарувала Рії дві авторські композиції а потім був “розрив” від хлопців з гурту Оркестр Гарного Настрою, які в свою чергу презентували нову пісню “НАСТЯ”!

Співачка RIYA впала в Ейфорію! - 2 - изображение

Несподіваним сюрпризом для всіх, став виступ юного Ді-джея якому всього 14 років! DJ WeWeR виконав два мікси на пісні RIYA “Сильна” та “ПОЛЮСИ”.

Рія приставила всі десять пісень, які увійшли в альбом.

Співачка RIYA впала в Ейфорію! - 3 - изображение

У ролі конферансів в цей вечір виступили соліст гурту “Оркестр Гарного Настрою” Yuri Bondarenko та продюсер співачки Віталій Пастух (Vitaliy Pastukh).

Прийшли підтримати співачку не тільки артисти компанії “АРТИСТUA”, але й колеги: Олександр Положинський, учасниці гурту SELFY Tanya Li та Dana Queen, співачка Eyra / Ейра, Марина Тимофійчук (Maryna Tymofijchuk), продюсер М2. Канал української музики Роман Муха, режисер Олег Борщевский та багато інших друзів-музикантів!

– Цей День народження, я не забуду, ніколи! Цей концерт, я не забуду, ніколи! Хочу подякувати всім, хто був учора! Це було неймовірно! Вітання досі не перечитала всі! Квіти не вміщаються в кадр, а щастя не поміщається в серці;))) Ось, що означає ЕЙФОRIYA – висловилась співачка.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку