Топ-5 луків: блогер Таня Пренткович розповіла про свій стиль

Топ-5 луків: блогер Таня Пренткович розповіла про свій стиль - 1 - изображение

Сотні тисяч фолловерів стежать за життям українського блогера Тані Пренткович. Які образи обирає модний інфлюенсер цієї осені і що може про них розповісти?

Таня Пренткович: Обожнюю цікаві акценти! Хай це будуть незвичайні підбори або сумка! Навіть такий класичний образ, як джинси і білий топ, одразу заграє по-іншому. Деталі вирішують все.

Топ-5 луків: блогер Таня Пренткович розповіла про свій стиль - 2 - изображение

Вічна класика! На мені тренч українського бренду Vuna — одна з улюблених речей у гардеробі, та комбінезон Cos сірого кольору. Лодочки Massimo Dutti і сумка у трендовий принт від Uterque. Сумка — це єдиний акцент у образі, якщо не враховувати колір мого волосся.

Топ-5 луків: блогер Таня Пренткович розповіла про свій стиль - 3 - изображение

Інколи можу додати колір! Та все ж 95% мого гардеробу в нейтральних кольорах: сірий, чорний, білий, беж. Я спокійно ставлюсь до трендів — не фанатично на них полюю, але із задоволенням ношу, якщо в гардеробі з’являється щось трендове. Наприклад, козаки! І зручно, і модно (усміхається).

Топ-5 луків: блогер Таня Пренткович розповіла про свій стиль - 4 - изображениеТоп-5 луків: блогер Таня Пренткович розповіла про свій стиль - 5 - изображение

Тут все просто: біла сорочка на джинси. Могло б бути банально, але це завжди гарна ідея! До речі, блузу Cos купувала в стоці. Люблю знаходити круті речі за приємною ціною! Джинси-кюлоти — Zara, kitten heels білого кольору з сайту Asos, купувала ще минулого сезону на сейлі, та плетена сумка Mango. Мені подобається те, що вийшло!

Топ-5 луків: блогер Таня Пренткович розповіла про свій стиль - 6 - изображение

Комфортний осінній аутфіт. Спідничка нижче коліна у клітинку (дуже її люблю), светр на одне плече та замшеві чоботи! Мені подобається, що спідниця накриває халяву. А сумка Wandler — одна з найвдаліших покупок цієї осені!

Топ-5 луків: блогер Таня Пренткович розповіла про свій стиль - 7 - изображение

Хтось недавно жартував, що я такий собі смарт-люкс, бо я за розумний шопінг! У моєму гардеробі є кеди за 30 гривень і сумка за півтори тисячі євро. Я за простоту з цікавими деталями та базові кольори з акцентами.


Журналіст: Лілія Панчишин

Фото: Таня Пренткович


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку