Вперше в Україні у Києві відбудеться всеукраїнський аматорський Кубок з ММА

Вперше в Україні у Києві відбудеться всеукраїнський аматорський Кубок з ММА - 1 - изображение

17 листопада 2018 року у Києві відбудеться перший Кубок України зі змішаних бойових мистецтв серед аматорів – «UF MMA 2018». У всеукраїнських змаганнях візьмуть участь 350 спортсменів із 22 областей України. Цікаво, що брати участь у боях зможуть діти від 10 років. Кубок з ММА дасть можливість спортсменам потрапити до збірної України та представляти країну на Чемпіонатах світу та Європи. Організатором турніру виступила Українська федерація змішаних бойових мистецтв UF MMA, яка була створена з метою розвитку та популяризації змішаних бойових мистецтв в Україні, зокрема аматорського напрямку.

Кубок України з MMA буде проводитися в командно-особистому заліку в 5 категоріях: діти (10-11 років), юнаки (12-13 років), кадети (14-15 років), юніори (16-17 років) та дорослі (18-35 років). Обов’язковою умовою участі атлетів є вдало пройдений попередній відбір на регіональних змаганнях та відсутність в активі професійних поєдинків.

Вперше в Україні у Києві відбудеться всеукраїнський аматорський Кубок з ММА - 2 - изображение

Турнір проходитиме у легкоатлетичному манежі олімпійського коледжу ім. І.Піддубного, розташованого в Дніпровському районі Києва. Кожен з бійців буде виступати в обов’язковому захисному спорядженні: шоломі, рукавичках і накладках на гомілки. Для того щоб змагання проходили максимально безпечно, будуть заборонені деякі прийоми з професійних ММА.

Ідея заснування Української федерації змішаних бойових мистецтв належить керівництву міжнародного ММА-промоушена World Warriors Fighting Championship (WWFC) – президенту Володимиру Теслі та віце-президенту Денису Перчу. В жовтні цього року федерація організувала участь збірної України на Чемпіонаті Європи з ММА серед дітей та кадетів, який проходив у Болгарії. Збірна у складі 22 спортсменів виборола друге командне місце з результатом 5 золотих, 7 срібних та 4 бронзові медалі.

«Ми з партнерами вже протягом п’яти років розвиваємо професійну ММА-лігу – World Warriors Fighting Championship (WWFC), – розповідає про цілі створення Федерації президент UF MMA Володимир Тесля. За цей час ми прийшли до спільної думки, що для досягнення високих спортивних результатів українських спортсменів необхідно популяризувати змішані бойові мистецтва як масовий вид спорту в країні».

В свою чергу віце-президент UF MMA Денис Перч зауважує: «Федерація намагається створити умови для молодих спортсменів, щоб вони могли розкрити свій потенціал на аматорському рівні. А вже потім, набувши досвіду та майстерності, переходили у професійний спорт. Ми хочемо, щоб молоді хлопці та дівчата, пройшовши шлях в аматорах, досягали вершин у професійному спорті та ставали чемпіонами Європи та світу».

Вперше в Україні у Києві відбудеться всеукраїнський аматорський Кубок з ММА - 3 - изображение

Нагадаємо, що UF MMA вже проводила аматорські змагання з ММА з 11 по 13 травня 2018 року. У місті Тячів Закарпатської області пройшов відкритий чемпіонат України з ММА серед дітей, юнаків, кадетів, юніорів та дорослих. Всього в чемпіонаті України UF MMA взяли участь 182 спортсмени з 15-ти регіонів України, у тому числі два бійці зі Словаччини.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку