ЛЬНЯНА КОЛЕКЦІЯ MARKS & SPENCER ВЕСНА-ЛІТО 2019

ЛЬНЯНА КОЛЕКЦІЯ MARKS & SPENCER ВЕСНА-ЛІТО 2019 - 1 - изображение

Коли температурні показникиперевищують норму, і мегаполіс потерпає від літньої спеки, одяг має бути не лише стильним і красивим. Треба робити ставку на комфорт! Бренд Marks & Spencer створив стильну колекцію з натурального льону для ідеального літа у великому місті.

Лляна тканина ідеально підходить для літніх речей. Вона легка і приємна до тіла, відрізняється гарною повітропроникністю, сприяє підтримці комфортної температури, адже вбирає вологу і швидко висихає. Льон чудово тримає форму, тому з нього можна створювати різноманітні образи – від повсякденних до вечірніх. Є лише один мінус – речі з натурального льону швидко мнуться, але ця тканина навіть в пом’ятому стані виглядає красиво і природно.

ЛЬНЯНА КОЛЕКЦІЯ MARKS & SPENCER ВЕСНА-ЛІТО 2019 - 2 - изображение

У колекції Marks & Spencer представлені лляні топи для повсякденних образів, а також блузи і сорочки, якщо захочеться додати елегантності. Льняна сорочка – це базова річ, яка відмінно поєднується з будь-якими речами, особливо з джинсами або шортами. Витончені блузи з рукавами 3\4 або топи без рукавів, декоровані широкою оборкою, підкреслюють жіночність і романтичність будь-якого образу.

Літня сукня – це завжди бажане поповнення у гардеробі. Лляні моделі Marks & Spencer відрізняються практичною довжиною і забарвленнями. У них можна працювати, відпочивати або подорожувати – комфорт буде забезпечений. Прикрашають сукні великі накладні кишені, бічні розрізи, ґудзики і кольорова смужка.

ЛЬНЯНА КОЛЕКЦІЯ MARKS & SPENCER ВЕСНА-ЛІТО 2019 - 3 - изображение

Для офісного дрес-коду можна обрати костюм з льону. Вдалий варіант – комбінація широких шортів і подовженого жакета. Щоб варіювати образи, можна поєднувати лляний костюм з блузою і босоніжками, або футболкою і кедами.

Ще один тренд цього сезону – це лляний комбінезон з широкими штанами, ліфом на ґудзиках і поясом. Відмінний варіант для літніх прогулянок інасичених враженнями уїк-ендів!

Окремо слід звернути увагу на кольориколекції. Білий, кремовий, пісочний, блакитний і жовтий – ідеальні відтінки для льону! Вони чудово пасують до літньої гами. Окрім того, їх можна доповнити яскравими акцентами.

ЛЬНЯНА КОЛЕКЦІЯ MARKS & SPENCER ВЕСНА-ЛІТО 2019 - 4 - изображение

У лляній колекції Marks & Spencer поєднуються модні тренди і прагнення до комфорту влітку. В офісі, на прогулянці або на відпочинку біля моря одяг з натурального льону стане Вашим фаворитом!


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку