Казкова TARABAROVA стала обличчям бренду GlamBee!

Казкова TARABAROVA стала обличчям бренду GlamBee! - 1 - изображение

Відома українська співачка TARABAROVA вперше стала амбасадором бренду декоративної косметики GlamBee – власної торгової марки Лінії магазинів EVA.

Для компанії EVA та самої співачки це перший досвід подібної колаборації: EVA вперше залучила медійну персону для просування власної торгової марки, а артистка вперше отримала можливість інтегрувати свою музику в рекламу та стати амбасадором бренду. До речі, день зйомок був для TARABAROVA особливим ще й тому, що прямо на знімальному майданчику синові артистки виповнився один рік, з чим опівночі знімальна команда її і привітала.

Казкова TARABAROVA стала обличчям бренду GlamBee! - 2 - изображение Казкова TARABAROVA стала обличчям бренду GlamBee! - 3 - изображение

Виробництвом і реалізацією рекламної кампанії займалася креативна агенція MOZGI Ideas. Головний меседж кампанії побудовано на знайомому для всіх інсайті: кожному треба схвалення від інших. Впевненість у собі залежить від думки навколишніх, хоча все має будуватися на особистому відчутті. Головна мета колаборації передати цільовій аудиторії GlamBee настрій бренду за допомогою образу співачки. Так, новий кліп на пісню «Мені казково» став ідеальним інструментом для цієї задачі. Музичний витвір співачки надихнув команду EVA на меседж бренду: «Скажи собі: мені казково»!

Під час зйомок TARABAROVA приміряла багато яскравих мейкап-образів, та головний акцент у макіяжі був на губах та очах. Розкішне руде волосся, порцелянова шкіра, пронизливі, виразні очі, брови з акуратним вигином і яскраві, чітко окреслені губи – так виглядає амбасадор саббренду EVA GlamBee.

Казкова TARABAROVA стала обличчям бренду GlamBee! - 4 - изображение Казкова TARABAROVA стала обличчям бренду GlamBee! - 5 - изображение

«GlamBee бренд про сучасний спосіб життя дівчат і жінок. Вони яскраві, динамічні, впевнені у власних силах і завжди незалежні. Вони щодня вдосконалюються і беруть від життя все. Для дівчини GlamBee кордонів не існує. Для нас, TARABAROVA це дівчина GlamBee», говорить заступник директора з маркетингу Лінії магазинів EVA Петлицька Василина. Нам важливо було реалізувати рекламну кампанію, яка не тільки зможе популяризувати бренд GlamBee, але й посилити його імідж та проектувати його позиціонування, цінності та настрій».

Казкова TARABAROVA стала обличчям бренду GlamBee! - 6 - изображение Казкова TARABAROVA стала обличчям бренду GlamBee! - 7 - изображение

Розвиток власних торговельних марок (ВТМ) — це один із стратегічних напрямків компанії та серйозний проєкт, який повинен формувати лояльність споживача на довгі роки. Наразі у мережі EVA представлено 37 власних торгових марок. Одна з них — бренд декоративної косметики GlamBee, який характеризується доступною вартістю і високою якістю товарів.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку