До сліз: katya з двохметрової висоти заспівала пісню для мами

До сліз: katya з двохметрової висоти заспівала пісню для мами - 1 - изображение

10 листопада, на телеканалі “1+1” пройшов довгоочікуваний чвертьфінал головного танцювального шоу країни “Танців з зірками”, який визначив імена пар півфіналістів. Цей ефір став особливим, адже за учасників вперше вболівали найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль, гурт «Время и Стекло», katya, Джамала і перший склад групи «ВІА Гра» – Надія Мейхер і Альона Вінницька. Їхні музичні виступи супроводжували номери учасників.

katya підтримала олімпійську чемпіонку Ганну Різатдінову та її партнера Олександра Прохорова, виконавши для них найвідомішу пісню «Моя мама». Під пісню katya пара танцювала джаз-модерн. Сама співачка виконувала композицію на двохметровій висоті, сидячи на повітряній трапеції в білосніжній сукні від Elisabetta Franchi.

Виступ katya з глядацької зали дивилася її мама Вікторія Гуменюк. Чуттєве виконання зворушило її до сліз. 

Після виступу співачка поділилася враженнями:

«Сьогоднішній мій виступ був дуже символічним. Саме в цей день у віці 5 років я записала пісню «Моя мама» на студії, куди мене привела матуся. І сьогодні на шоу «Танці з зірками» вона в глядацькій залі спостерігає за моїм виступом! Я ледь сама стримувала емоції, коли побачила її сльози».


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку