Michelle Andrade провела «Найвідкритіший урок» для школярів з Добропілля

Michelle Andrade провела «Найвідкритіший урок» для школярів з Добропілля - 1 - изображение

Зустріч відбулася у рамках освітньої кампанії Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), мета якої – надати підліткам знання про менструацію та гігіену. 

У  конкурсі «Найвідкритіший урок» прийняли участь 30 шкіл з усієї України та майже 1300 учнів поговорили про менструальну гігієну і здоров’я дівчат відкрито і без цензури. Але особисто  з  Michelle Andrade, другом ЮНСІЕФ з цього питання, зустрілися близько 200 учнів з Добропілля.  Діти поставили співачці багато різних питань щодо того, як здійснювати свої мрії, на кого  на кого рівнятися, як говорити з батьками про менструацію, якщо соромишся, та як підтримати один одного під час першої менструації.

Michelle Andrade провела «Найвідкритіший урок» для школярів з Добропілля - 2 - изображение

Michelle порадила підліткам не соромитися ставити запитання  довіреним дорослим: “Вам може здаватися, що ви ще маленькі, щоб таке питати. Але якщо питання виникло у вас у голові – значить ви досить дорослі, щоб його поставити. Ви маєте право питати про усе, що вас цікавить, і отримувати відповіді, зокрема про здоров’я і менструацію – адже це природньо і тут немає чого соромитись».

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку