Гурт [O] презентував новий кліп, який зняли онлайн

Гурт [O] презентував новий кліп, який зняли онлайн - 1 - изображение

Гурт [O] доводить, що втіленню творчих ідей не заважає замкнений простір та карантин. Тому учасники гурту разом з проектом #ShootStHome вирішили на практиці це довести. Знімальна команда проекту #ShootStHome та учасники гурту переконані, що не важливо, який кошторис кліпу, не важливо наскільки професійний макіяж чи одяг. Адже головне – це задум, ідея, музика та емоція, що отримує слухач. 

Гурт [O] презентував новий кліп, який зняли онлайн - 2 - изображение

У новому кліпі  “Золота пора” образ поштової марки використали як символ послання. Вона завжди має свою адресу та свого одержувача і допомагає донести наше повідомлення до адресата – це посилання жити, творити і бути відкритим до світу.

Гурт [O] презентував новий кліп, який зняли онлайн - 3 - изображение

Кліп “Золота пора” повністю був знятий онлайн на телефон. Усі зйомки відбувались дистанційно, не порушуючи правил самоізоляції. Для підготовки до зйомок була задіяна мінімальна кількість людей, а фронтвумен гурту Ольга Чернишова виступила не тільки як солістка, а й як стиліст кліпу, візажист та перукар. 

Гурт [O] презентував новий кліп, який зняли онлайн - 4 - изображение

“Ми віримо, що все наладиться, що ми будемо танцюватимемо разом. Комусь ця пісня здаватиметься легковажною, наївною і утопічною, для нас – це спроба налаштуватися на позитив. Кажуть, що увагу можна зосередити лише на одній речі за раз. На це і ставимо. Сподіваємось, ви зможете утримувати увагу на ідилічних картинках цієї пісні хоча б поки вона звучатиме,”- діляться учасники гурту [O].

Гурт [O] презентував новий кліп, який зняли онлайн - 5 - изображение

Учасники гурту [O] готові до нових експериментів і незважаючи на сучасні реалії творча робота продовжується.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку