«Хух, це стається не тільки зі мною»: чому Jerry Heil розповідає секрети

«Хух, це стається не тільки зі мною»: чому Jerry Heil розповідає секрети - 1 - изображение

 Jerry Heil – одна із найвідкритіших українських співачок. У своєму інстаграм-блозі дівчина сміливо розповідає про особисте життя, складнощі та плани на майбутнє. Ми запитали, як їй вдається бути такою щирою і не боятися ділитися секретами. 

«Мені хочеться бути відкритою та ділитися своїми проблемами. Багато людей відчуває схожість, їм близькі теми, які я підіймаю. Людям стає легше, коли вони розуміють, що не одні», – говорить співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от YouTube? JERRY HEIL (@thejerryheil)


Також їй подобається, коли інші діляться своїм життям, бо в цих історіях артистка може впізнати і себе. «Тоді я думаю: хух, це стається не тільки зі мною. Так набагато простіше проживати психологічно складні ситуації», – коментує дівчина.

Розповідаючи свої секрети, можна допомогти не тільки іншим, але й собі. «Наприклад, так було з історією про цнотливість. Коли я це розповіла, то відчула полегшення. Від людей нема чого приховувати, вони й так все знають. Секрети – це зайва накопичена енергія», – підсумовує співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от YouTube? JERRY HEIL (@thejerryheil)


Енергія, яку ми не використовуємо, накопичується, а згодом може негативно відображатися на самопочутті.

Jerry Heil вважає, що у людей є природня потреба говорити про те, що їх бентежить. Розповідати про свою проблему подрузі, психологу, в інстаграмі – кожен обирає для себе, але ефект від щирості, як правило, позитивний.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Woman Magazine (@womanmagazineua)

Фото: Jerry Heil


Наташа Филон


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку