Злата Огневич: «Подобатися варто тільки собі»

Злата Огневич: «Подобатися варто тільки собі» - 1 - изображение

Співачка Злата Огневич у новому кліпі на сингл «Богиня» нагадує жінкам, як важливо приймати себе справжніми, не зважати на критику і бути щасливими.

«Я радію, що відбулась презентація проекту #МоєТілоМоєДіло. Давно мріяла про те, аби надихати інших дівчат. Я сама пройшла непростий шлях до прийняття себе через різні експерименти над тілом і зовнішністю», – говорить співачка.

Наразі Злата впевнена, що жодна гонитва за ідеальною картинкою не вартує того внутрішнього болю, коли ти хочеш сподобатися людям. «Подобатися варто тільки собі. Любов до себе – це постійна робота, щодня варто нагадувати собі, що ти унікальна і неповторна», – розповідає артистка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Woman Magazine (@womanmagazineua)

Необхідно бути із усіма однаковою. Співачка говорить, що сама зараз прагне лишатися собою перед камерою і поза нею.

«Для мене важливо прокидатися з гармонійним відчуттям себе. Тоді, вважаю, я на правильному шляху. Щоб мати гарний настрій, є одна проста вправа: як тільки ви прокидаєтесь, спробуйте одразу усміхнутись» – радить Злата Огневич.

Коли людина усміхається, в її організмі починають мимоволі вироблятися гормони щастя – ендорфіни. До того ж, цей процес запускається навіть тоді, коли людина змушує себе це робити. І головне – усмішка покращує самопочуття та робить вас більш привабливим в очах оточуючих.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Woman Magazine (@womanmagazineua)

Фото: Злата Огневич


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку