Оренда офісу: 6 переваг формату open space

Оренда офісу: 6 переваг формату open space - 1 - изображение

Ринок комерційної нерухомості представлений широким спектром варіантів. Але в останні роки зростає попит на формат офісних приміщень open space. Це спільний відкритий простір, в якому працюють усі співробітники. Такі приміщення представлені на сайті gullivercenter.com/bc, де бізнес-центр Gulliver пропонує в оренду сучасні офіси open space. Вони на 100% відповідають міжнародному стандарту цього формату.

Переваги відкритих приміщень

Це нове явище для України. В Європі та США відкриті офісні приміщення без окремих кабінетів набули популярності давно. Експерти з організації простору для праці вказують на кілька важливих переваг open space:

  1. Ефективна взаємодія між співробітниками. Набагато зручніше звернутися до фахівця з іншого відділу, коли він працює поруч. Не потрібно витрачати час на пошук і розв’язання питання в окремих кабінетах.
  2. Зникають психологічні бар’єри між колегами, що працюють в різних підрозділах. Для роботи в окремих кабінетах характерне формування груп, замкнутих на собі. Це природний процес, але таке явище шкодить взаємодії між відділами. Праця в спільному просторі стирає ці кордони та сприяє створенню дружньої атмосфери.
  3. Формат open space значно полегшує керівникам контроль роботи підлеглих, дозволяє вчасно реагувати на проблеми та пропонувати допомогу.
  4. Зменшується вірогідність розповсюдження пліток. Це дуже небезпечне явище, здатне перетворити колектив на токсичне середовище. Відсутність розмов за закритими дверима, прозорість розв’язання питань нейтралізують передумови для появи пліток.
  5. Економічність. Для офісних приміщень open space характерні нижчі витрати на обслуговування. Ви маєте більше можливостей організувати простір відповідно до своїх потреб.
  6. Інформованість. Завдяки розв’язанню більшої частини робочих питань у загальному просторі співробітники краще розуміють стратегічні цілі компанії, локальні завдання інших підрозділів. Такий формат заощаджує час і мотивує колектив.

Недоліком офісів open space вважають відсутність особистого простору та шум, що не дозволяє сконцентруватися на роботі. Але ви можете поділити загальну площу на окремі зони, встановивши скляні перегородки. Ефективне рішення — організація простору для переговорів і телефонних дзвінків. Зниження рівню шуму досягається домовленостями щодо недопустимості особистих розмов та інших аспектів спільної роботи.

Оренда офісу: 6 переваг формату open space - 2 - изображение

Переваги оренди офісу open space в БЦ «Гулівер»

Комерційна нерухомість на правому березі Дніпра у Печерському районі визнана фахівцями найперспективнішою в Києві. Респектабельність — лише один із факторів. Розташування офісу в центрі міста зручне для клієнтів і співробітників. Поблизу знаходяться 3 станції метро. В БЦ «Гулівер» є критий паркінг з автомийкою. Це важлива перевага для оренди офісу в Києві.

До послуг клієнтів сучасна будівля. Рівень комфорту відповідає класу А:

  • цілодобова охорона, сучасні системи безпеки;
  • клімат-контроль, ефективна вентиляція;
  • просторі та світлі приміщення з панорамними вікнами;
  • надійне енергопостачання, швидкісний інтернет;
  • 12 швидкісних smart-ліфтів і багато інших переваг.

Оренда офісу: 6 переваг формату open space - 3 - изображение

Оренда офісу в БЦ «Гулівер» забезпечує комплексні переваги. Це один з найсучасніших комплексів у Києві, що відповідає актуальним вимогам бізнесу. Дізнатися про наявність вільних приміщень open space і вартість оренди можна на сайті БЦ «Гулівер».


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку