«Воплі Відоплясова» на Водохреща презентували кліп з купанням в ополонці

«Воплі Відоплясова» на Водохреща презентували кліп з купанням в ополонці - 1 - изображение

Український рок-гурт №1 «Воплі Відоплясова» у новому кліпі «ЛАЗНЯ» гучно закриває тему різдвяно-новорічних свят. 19-го січня, якраз на велике свято Водохреща, відбулась прем’єра відео з купанням учасників гурту та друзів рокерів на морозі.

За словами Олега Скрипки, лазня — це не просто традиція, а певна філософія життя: краще паритись у лазні, аніж паритись по життю. Лазня прогріває та очищує тіло й душу, завжди сприяє щирій розмові, зміцнює організм. «Лазня — найкраще джерело бадьорості та енергії», — коментує фронтмен гурту і запрошує всіх пірнути в ополонку на Водохреща разом із «Воплями Відоплясова».

За повір’ями, освячена на Водохреща «йорданська» вода наділяється цілющими чудодійними властивостями та загалом символізує початок життя. Ще за давніх часів надзвичайно популярним був ритуал занурення у водойми на свіжому повітрі. Вважалося, що така процедура очищує душу та дарує здоров’я на весь рік. Ця добра традиція збереглась і до сьогодні. В кліпі «ЛАЗНЯ» українські рокери показали справжній майстер-клас святкування Водохреща та відірвались на повну: парились, співали, танцювали, а на завершення ще й голяка стрибнули в ополонку! В кліпі також можна побачити друзів музикантів – Івана Леньо з «Козак Систем» та Романа Бахарева з «Бахроми».

«Воплі Відоплясова» на Водохреща презентували кліп з купанням в ополонці - 2 - изображение

Відзначимо, що 2021 рік — особливий для групи «ВВ», адже саме цього року колектив святкує свій масштабний ювілей: 35 років творчої діяльності! З цього приводу Олег Скрипка разом зі своїми колегами готує низку феєричних подій на рік вперед, про що ми дізнаємось вже скоро.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку