Michelle Andrade та Позитив записали саундтрек до серіалу «100 тисяч хвилин разом»

Michelle Andrade та Позитив записали саундтрек до серіалу «100 тисяч хвилин разом» - 1 - изображение

1 лютого о 20:45 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра комедійного серіалу «100 тисяч хвилин разом» від Студії «Квартал 95». Спеціально для серіалу україно-болівійська співачка Michelle Andrade та Позитив записали трек. Цікаво, що це перша пісня, яку Позитив випустив після завершення роботи у гурті «Время и Стекло».

«Про любов завжди приємно співати! І не менш приємно нарешті заспівати з Позитивом. Це не перша дуетна робота для мене. З Позитивом ми вже працювали разом і у нас склалися дуже легкі творчі стосунки. Він знайшов до мене ключик в музичному плані. Мені здається, нашу спільну пісню співатимуть всі, не тільки глядачі серіалу», – прокоментувала спільну роботу Michelle.

Michelle Andrade та Позитив записали саундтрек до серіалу «100 тисяч хвилин разом» - 2 - изображение

Напередодні прем’єри 16-серійного проекту виконавець саундтреку Позитив поділився своїм секретом, як вберегти стосунки із другою половинкою, коли доводиться багато часу проводити разом під одним дахом, зокрема, під час карантину:

«Оскільки ви більше часу проводите разом в одних стінах, важливо не діставати один одного. Потрібно тонко відчувати, де можна поступитися, де дати відпочити від себе. Можна, наприклад, пограти в комп’ютерну гру або подивитися фільм, відволіктись ненадовго від розмов, яких на карантині було і так багато. Важливо залишати час і місце для усамітнення і особистих думок. У взаєморозумінні головний секрет».

До того ж, співак вважає, що зберегти гармонійні стосунки у парі можна лише поділяючи хобі та захоплення своєї другої половинки:

«Це один з найбільш принципових моментів у стосунках. Адже якщо ви любите один одного, то і підтримуєте всі починання коханої людини – це стосується і хобі, і роботи. Коли найголовніша для тебе людина в світі говорить, що їй не подобається те, чим ти займаєшся, це сильно ранить. Тому підтримка у всьому дуже важлива».

Нагадаємо, серіал розкаже історію подружжя, яке після 10 років шлюбу опинилось на 69 днів замкненим на карантині у власному будинку. Він – успішний пілот, вона – впевнена у собі фітнес-тренер. Чи зможуть ці два лідери пройти всі випробування самоізоляцією?

Дивіться «100 тисяч хвилин разом» на телеканалі «1+1» вже 1 лютого о 20:45.


Фото: пресс-служба «1+1»


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку