Надін Медведчук: «Як я потрапила в «Холостяк-11», або 5 років надій на кохання»

Надін Медведчук: «Як я потрапила в «Холостяк-11», або 5 років надій на кохання» - 1 - изображение

Інтриги, розрив шаблонів та шалена конкуренція – так коротко розповідає про пережите на проекті «Холостяк» Надін Медведчук. Вона – найпопулярніша блогерка 11 сезону реаліті. Але поза камерами– проста дівчина з Чернівців, що вірить у щиру дружбу та кохання. Після знайомства Надін одразу переходить на «ти» і відверто розповідає про себе: не з чуток знає, що таке «selfmade woman». І мова не лише про мільйон підписників, а і про перемогу над собою, пошук щастя у чужому місті та сміливі кроки для цього. Як потрапила на романтичний проект  та чому з п’ятого разу, який в житті головний холостяк країни Михайло та як учасниці стали подругами –у свіжому інтерв’ю для Woman.

Надін, усі обговорюють твою участь у 11 сезоні шоу «Холостяк». До останнього це було таємницею для твоїх підписників, чи не так?

Так, мої підписники дізнались про участь в проекті 5 березня о 19:00, коли на телеканалі СТБ розпочався ефір. Піаритися на цьому я не збиралася, але розповідати раніше часу не тільки не могла, а і не хотіла.


Як відреагували фоловери після першого ефіру шоу?

Мої підписники підтримали мене, почали дивитись шоу навіть ті, хто не дивився раніше.


До цього ти активно почала товаришувати з учасниками іншого проекту СТБ, «Холостячка». Знімаєш короткі ролики з Андрієм Рибаком, Євгеном Ковтуненко, Олексієм Тригубенком. Звідки ви знайомі?

Надін Медведчук: «Як я потрапила в «Холостяк-11», або 5 років надій на кохання» - 2 - изображение

З Євгеном ми познайомились на дні народженні нашого друга цієї зими- почали спілкуватись, потім він мене познайомив зі своїми друзями. Моя компанія займається просуванням Євгенія, а я – його та Андрія Рибака запрошую на блогерські поїздки. Так от в лютому побували в Дубаї. З хлопцями легко і класно дружити. Вони можуть підказати, яке плаття вдягти (сміється).


Чому ти вирішила шукати любов саме на шоу?

Я вірю в те, що на проектах реально знайти своє кохання. Прикладом для мене Нікіта Добринін та Даша Квіткова, Ксенія Мішина та Еллерт. Вони надихають. А ще на зйомках тривалий час перебуваєш з людиною в різних умовах, в одному приміщенні – це все зближує і якщо є іскра – вона розгорається. В реальному житті мені досить важко знайомитись з чоловіками – я не відповідаю в інста, не знайомлюсь в клубах. Я не вірю в такі знайомства! Чесно, мені важко почати стосунки, не знаючи людину. Важливо спершу дружити чи довго спілкуватись. Саме тому проект ідеальне вирішення мого великого бажання кохати і бути коханою.


Твоїм «бойовим вбранням» на першій вечірці з холостяком була шкіряна сукня з декольте, підбори, класична гулька і рукавичка з каблучкою на мізинці. Ти щось закладала у сенс цього образу?

Образ допомогли обрати стилісти проекту, а вбрання обрала в одного з улюблених дизайнерів країни Каті Сільченко. Мені важливо було виглядати жіночно та стильно. А моя перша поява на проекті в оточенні вогнів – це моя ідея. Мені дуже хотілося вірити, що цей образ принесе мені удачу.


Вже на першій вечірці ти стикнулася з суперницями, які заявляли про свою впевненість у перемозі. В житті ти готова до таких баталій за серце чоловіка?

В житті я не хочу змагатись за чоловіка. Але я знала, куди іду, тому розуміла, що будуть різні суперниці. Але я така людина, що намагаюся з усіма дружити і не вступати у конфлікт. Зараз ми з усіма дівчатами класно спілкуємося, навіть з Валею, з якою у нас було непорозуміння в першому ефірі.


Які були перші враження від Михайла?

Чоловік мрії! Я знала, що підберуть справді хорошого холостяка. Він мене підкорив своєю посмішкою і безмежно блакитними очима! Обожнюю чоловіків спортивних, накачаних. У цьому перше враження було шикарним. Плюс, коли я почула його голос, то була приємно вражена. Але на першій вечірці ми спілкувалися мало, і більшість часу була з дівчатами в будинку.


Як думаєш, чому ти пішла після третього ефіру? Що не склалося з Мішею?

Я точно знаю, чому не склалось. Надто сильно переживала, перехвилювалась і наговорила зайвого. Мені прикро, що Міша завжди говорив про довіру, але комусь прийняв минуле, а комусь не прийняв. Він сказав, що я шукаю публічні стосунки. Зрозуміло, що я медійна і відома людина, тому всі стосунки будуть публічними, не маючи значення якою буде професія мого майбутнього чоловіка. На мою думку, Міша так і не пізнав мене справжню.

Надін Медведчук: «Як я потрапила в «Холостяк-11», або 5 років надій на кохання» - 3 - изображение


Сам процес зйомок у шоу як давався тобі фізично і морально?

Чесно, важко. Багато нервів, багато переживань, мало сну. Але я не жалію, що пішла на це. Перший випуск ми знімали близько 30 годин. Фізично важко, потрібно годинами бути у тоннах мейку і на підборах (усміхається). Якісь зйомки закінчувалися о 7 ранку, ми спали по 4 годину. А морально найважче було те, що на проекті я сконцентрована суто на процесі, лишаюся наодинці зі своїми думками. Єдине, про що ти думаєш – про нього, про стосунки, про те, що зробити, аби вони були кращі. Загалом старалася не думати про побачення Міші з іншими дівчатами.


Як ти готувалася до участі у проекті?

Готувала гардероб з стилістом на всі можливі типи зйомок. Взяла на проект 6 валіз, в яких було 73 пророблених образи (усміхається). Щоб скласти всі ці луки, пішло десь три місяці. Але рекордсменка нашого шоу по підготовці – це Аліса. У неї було 8 валіз (усміхається).


Десять років тому, коли шоу тільки-но прийшло на українське телебачення, ти мріяла опинитися серед учасниць?

Чесно, побачивши 1 серію 1 сезону я в захопленні дивилась цей проект.На той момент в мене були стосунки і я не мріяла прийняти участь в проекті. Але після неприємного розриву з колишнім хлопцем, я вирішила піти на цей проєкт. Це було 6 років тому. Тоді був дуже забитий графік роботи, часу на знайомства не було, і тим паче – у Чернівцях усі одне одного знають. Перший раз я далеко пройшла, але у ефіри так і не потрапила. Повернулась в Чернівці і продовжила звичайне життя. Та, на жаль, всі ці роки мені не вдавалось побудувати стосунки. Друзі завжди радили телевізійні проекти, наче це саме моя доля -тому що там чоловік буде «на одній хвилі зі мною». Через рік я ще раз спробувала піти на кастинг, щоб зустріти свою долю, але кастинг не пройшла. Ще через рік в мене нічого не змінилось,  оголосили кастинг на проект, але холостяком був Нікіта Добринін, оскільки ми знайомі особисто, я знала що він точно не моя доля і не пішла на кастинг. Через рік, коли я вже жила в Києві подруга потягнула з собою на кастинг і я не пройшла. А потім до подруги пішла в гості на проект  в якості подруги нареченої, там мені запропонували теж стати головною героїнею і знайти кохання для мене. Участь в проекті «Одруження наосліп» було справжньою казкою, я повірила в кохання і коли після проекту він просто поїхав в своє місто і не приїжджав до Києва- мені було дуже боляче. Я закрилась в собі. Коли почула про онлайн- кастинг на «Холостяк», подумала: «Це 5 рік моїх спроб знайти кохання, 5 моє улюблене число, якщо не вийде- значить не моє, просто перестану докладати зусиль»  Тоді я подала заявку і пройшла кастинг. Все вдалося, така ось історія, як я потрапила в «Холостяк-11», або 5 років надій на кохання. До речі, зайшла в зал на першу вечірку реаліті я п’ятою. Думала, це доля. І досі так думаю. Впевнена, що проект «Холостяк 11» принесе мені кохання, тільки зараз я вже не докладаю зусиль, а просто відпустила .


Ти часто пишеш у своєму блозі про внутрішню мотивацію і нелегку працю, завдяки якій переїхала до Києва та стала успішною. Які події в житті тебе загартували?

Надін Медведчук: «Як я потрапила в «Холостяк-11», або 5 років надій на кохання» - 4 - изображение

Ох, звісно краще б їх не було в моєму житті. Перша ключова подія в 2014 році- після пропозиції одруження мама мого колишнього сказала, що я не настільки успішна, щоб бути дружиною їх сина. Тоді я працювала ведучою церемоній в палаці урочистих подій. А він був керівником масштабної меблевої компанії. Власники – його батьки. Для мене така ситуація була «пенделем». Я почала працювати сама на себе, відкрила офіс. Друга ключова ситуація була в 2018 році. Саме тоді в мене було по 100 гривень на день на їжу і саме тоді я почала займатись інфлуенс-маркетингом, а згодом переїхала до Києва. Бо усі друзі мені казали: «У тебе класно виходить, що ти досі робиш в Чернівцях?». І в столиці у мене почалися серйозні співпраці з брендами: Apple, Nestle, Sprite, Martini. Тепер у мене дві квартири в Києві, я заробляю сама.


Як ти прийшла до того, аби стати публічною і вести блог?

Ще зі студентських часів у мене було захоплення фотографією. Я фотографувала у модельному агентстві дівчат для німецького видання. Тоді ж пішла на кастинг у палац урочистих подій – на посаду ведучої весіль. І з часом свою роботу я почала показувати в інстаграмі. В 2014 році сторінка набирала обертів- а я показувала на своїй сторінці красиві весілля. В мене не було окремої цілі стати публічною, але завжди було велике бажання своїми словами впливати не думки інших людей. З часом з’явилася широка аудиторія, я відчула себе сміливішою, навіть спробувала зніматися у кіно – брала участь у зйомках «Тіні незабутих предків».


Тобі колись казали, що ти схожа на співачку Злату Огнєвич?

Так, мені про це часто пишуть (усміхається). Але я на це не сильно звертаю увагу, я ніколи не хотіла на когось бути схожою. Для мене головне  – бути кращою версією себе.


Як вважаєш, що потрібно дівчині, щоб виглядати максимально привабливо?

Перш за все, впевненість в собі. Саме вона є тим ключовим ядром красивої жінки. Дуже важлива самооцінка і відчуття своєї привабливості.Наступне- манери і поведінка. І останнє – зовнішня краса: стиль, доглянутість.

Надін Медведчук: «Як я потрапила в «Холостяк-11», або 5 років надій на кохання» - 5 - изображение


Ти якось розповідала, що ти шопоголік. Це через обожнювання трендів чи просто внутрішнє бажання обновок?

З самого дитинства в мене була окрема кімната – велика гардеробна. Мама мені привила ще з перших кроків любов до платтячок і туфель. Не уявляю, як можна жити з маленьким гардеробом.


Що в собі ти любиш, а що хотіла би змінити?

Люблю абсолютно все, до кожної клітинки (усміхається). Звісно, потрібно завжди ставати кращою версією себе – як внутрішньо, так і зовнішньо. З дитинства маю проблему з кривими зубами, зараз працюю над вирішенням цієї проблеми.


В глибині душі, ти сподіваєшся, що участь у шоу «Холостяк»
додала тобі балів як блогерці?

Я прекрасно розумію, що будь-який проект чи публічна подія створюють інфо-привід і активність моєї аудиторії. На проект за підписниками не йшла – вони в мене і так є. Тим паче, я багато що втратила, коли пішла на проект. В пікові сезони для реклами я її робити не могла, тому я не заробила. Під час зйомок мій профіль був деактивованим, частина людей відписались.


Як складається твоє життя після проекту «Холостяк». Не розчарувалася?

Після проекту я повернулась до звичайного життя – зйомки, рекламні інтеграції. Зараз знімаюсь в серіалі, граю роль блогера, тобто себе (усміхається).  Проект «Холостяк» подарував мені надзвичайно класних людей, учасниць, з якими зараз тісно спілкуємось, а ще я переосмислила своє життя, свої принципи і свою позицію в формуванні стосунків. Найкращим результатом проекту для мене буде – кохання, якщо не знайшла на проекті, то можливо, той єдиний мене побачив в ефірах чи почув від знайомих і проявить ініціативу. Є хороше передчуття на хепі енд.

Текст: Вікторія Покатілова

Фото: архів героїні


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку