Понад 100 тисяч гривень зірки Сніданку з 1+1 разом з глядачами зібрали для дітей

Понад 100 тисяч гривень зірки Сніданку з 1+1 разом з глядачами зібрали для дітей - 1 - изображение

Популярні українські ведучі найрейтинговішого ранкового шоу Сніданок з 1+1 – Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв – влаштували благодійний аукціон. 

У зв’язку з прем’єрою нового шоу “Твій день” на 1+1,  студію Сніданку перебудували та зробили новий ремонт.  Команда ранкових ефірів, яка підтримує ідеї розумного споживання, вирішила зробити гарну справу – організувала благодійний розпродаж речей старої студії. Це не тільки збереження природних ресурсів, але і добро для дітей. Всі зароблені кошти передані у проєкт “Здійсни мрію” на допомогу і навчання маленьким пацієнтам лікарень.

Впродовж 42 днів у квітні-травні на офіційній сторінці Сніданку з 1+1 у Facebook проходив аукціон з 13-ми колекційними і практичними лотами.  

Загалом завдяки небайдужим телеглядачам під час благодійного марафону вдалося назбирати 114 200 гривень! 

Усі лоти оголошувались в прямому ефірі Сніданку з 1+1, а ведучі особисто їх представляли. Олександр Попов –  кавове дерево; Руслан Сенічкін – плиту, лопатку, фартух, тостер, гостьове крісло і кулінарні книжки; Неля Шовкопляс – кольорові форми для запікання та філіжанки; Людмила Барбір – крісло “Сніданку.Вихідний”, режисерський стілець, тарілку-сувенір з автографами ведучих, Валентина Хамайко – духову шафу; Єгор Гордєєв – топ-лот  холодильник бірюзового кольору! 

Понад 100 тисяч гривень зірки Сніданку з 1+1 разом з глядачами зібрали для дітей - 2 - изображение

Саме за холодильник розгорнулася справжня боротьба. Глядач на ім’я Олег Мороз з іншими охочими вів справжній батл. Ставки піднімалися дуже швидко. Зі старту в 5000 гривень ціна виросла до 26 000!  Кілька років саме цей холодильник служив вірою і правдою Руслану Сенічкіну, він там надійно зберігав найрізноманітніші інгредієнти. А Єгор Гордєєв частенько заглядав усередину щоб спробувати щось смачне або дістати квіти!  

Найбільше коментарів (аж 96!) зібрав перший лот, – проданий теж за високу ціну. Це піч для підігріву і готування улюблених страв. Кухонний супергаджет пішов з молотка за  24 400 гривень, а щасливим його володарем став Ігор Перчик з Полтави! Цікаво, що Ігор також виграв фінальний лот – це гігантський логотип Сніданку та дві фоторамки з автографами ведучих. Ігор передав подарунки телеведучим – домашнє вино і керамічну тарілку. А спеціально для Руслана пообіцяв передати рецепт малосолу з Арктики та рибу муксун. 

Лот Кавове дерево виграла зірковий дієтолог Наталія Самойленко, купивши його за  – 8500 грн. 

Понад 100 тисяч гривень зірки Сніданку з 1+1 разом з глядачами зібрали для дітей - 3 - изображение

Виграні лоти поїхали глядачам 1+1 у різні міста – Київ, Ужгород, Полтава, Дніпро, Черкаси, Чорноморськ на Одещину і навіть у Штрауберхард в Німеччину!

Куратор проєкту “Здійсни мрію” Лідія Таран за рахунок перших благодійних зборів – понад 50 000 гривен – організувала особливе привітання на день народження дівчинці Аліні Николенко із Запоріжжя, яка має ваду серця та хворобу легенів і здебільшого змушена перебувати вдома на кисневій терапії. Подарували Алінці новенький IPad зі спеціальним сенсорним олівцем та навчальні курси, бо Алінка мріє стати графічною художницею!

Аукціон підтримували і ведучі Твого дня – Тимур Мірошниченко, Влад Яма, Стася Ровінська, Володимир Рабчун, Руслана Писанка, Ірина Ванникова та Олена Кравець.


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку