LOBODA презентує реліз українською мовою

LOBODA презентує реліз українською мовою - 1 - изображение

Вперше за 5 років LOBODA презентує реліз українською мовою — трек під назвою «Indie Rock (Vogue)» в незвичному для себе стилі.

Як коментує артистка – нова робота, це більше арт-проект, якого вона довго чекала та шукала. Адже LOBODA вже декілька років хотіла випустити трек українською мовою, та відповідного матеріалу все не з’являвся.

«Я подумала, що прийшов час для цієї пісні, та унікальної, незвичайної для мене відео роботи. Гарний трек, написаний українським автором. Цей реліз дуже особливий», – коментує LOBODA.

LOBODA презентує реліз українською мовою - 2 - изображение

Режисером кліпу виступив Інді Хайт, який останнім часом живе в Києві, а до цього працював з європейськими зірками.

Сюжет відео переносить нас в футуристичну фотостудію, де роль фотографа зіграла відома українська модель Таня Рубан. Сама ж співачка постає в образі недосвідченої моделі, котра в процесі зйомок розкривається, і знаходить нову себе. Цікаво те, що всі перевтілення героїні відбуваються мовою концептуальної хореографії.

«Я понад тиждень відпрацьовувала танець для зйомок. Це був для мене зовсім новий стиль авторської хореографії, заснованої на елементах реверса», – коментує співачка підготовку.

Кліп вийшов чуттєвим, захопливим та більш нагадує сюжет з кінострічки, котрий заворожує своєю сексуальністю.

Арт проект «Indie Rock (Vogue)» вже доступний на офіційному YouTube каналі співачки.


Фото: прес-служба LOBODA 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку