«Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання

«Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 1 - изображение

На телеканалі 1+1 відбувся другий прямий ефір головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». Він був присвячений темі кохання. Зірки протягом вечора ділилися зворушливими та відвертими історіями про найдорожчих людей.

Суддів приму-балерину Катерину Кухар, хореографа Влада Ями та короля латини Макса Чмерковського за допомогою відеозв’язку привітали їхні половинки:  дружина Макса Пета Маргатройд, чоловік Катерини Олександр Стоянов та дружина Влада Ліліана.

«Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 2 - изображение

Під час другого прямого ефіру зірки розповіли відверті історії про свої другі половинки та невдале кохання.

Так, Олександра Заріцька розповіла про своє перше невзаємне кохання, а хлопець, який колись не відповів взаємністю, записав відео-звернення для співачки перед її виступом:

«Сашо, у нас з тобою дійсно були близькі стосунки і я жалкую досі, що мені не вдалося їх втримати”, – сказав колишній коханий Саші.

«Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 3 - изображение
 

Олександра здивувала всіх не лише запальним бродвеєм, але й виконанням колеса та шпагату. Судді високо оцінили виступ Саші.

«Ти справжній діамант нашого шоу, хочу, щоб ти про це пам’ятала. Але щодо емоцій, не забувай, будь ласка, про ритм, тому що ти поводилася більш впевнено, ніж деякі професіонали у цьому сезоні», – прокоментував виступ Влад Яма.

А співачка Lida Lee розповіла про аб’юзивні стосунки:

«В моєму житті був bad guy, з яким я була у стосунках 2,5 роки. Він хотів, щоб я була жінкою, яка лише готує. Я ніколи не чула, що я молодець, що я гарно співаю. Я повністю була знецінена, як жінка, було дуже багато психологічного аб’юзу в мій бік».

Всі почуття Ліда вклала у пристрасне танго, яке судді оцінили достатньо високо.

«Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 4 - изображение

 

«Це поки технічно найсильніша пара. В мене вперше побігли мурахи в цьому сезоні», – зазначив Влад Яма.

А от Євгенія Власова виконала разом із Максом Леоновим повільний фокстрот, який співачка присвятила донечці Ніні. А перед виступом співачка розповіла про невдалий шлюб із продюсером Дмитром Костюком.

«Я, напевно, багатьох здивую, сказавши, що за 43 роки свого життя я не кохала. Мені здавалося, що я любила. Чому я вийшла заміж? Тому що я завагітніла і все. Раптом я потрапила у залежність. Я пам’ятаю, як я лежала і чекала його дзвінка. У мене токсикоз був на зображення телефону, настільки в нервовому напруженні була», – пригадала Євгенія.

«Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 5 - изображение

У другому ефірі стало відомо, що зірка «Жіночого Кварталу» Анастасія Оруджова змушена була залишити шоу через травму коліна, а от замість неї на паркет вийшла її колега по «Жіночому Кварталу» Олександра Машлятіна. За правилами проекту, пара отримала імунітет цього тижня.

За результатами суми оцінок суддів та глядацького голосування паркет покинула зірка «Ліги Сміху» Іван Люленов та Яна Цибульська.

«Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 6 - изображение «Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 7 - изображение «Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 8 - изображение «Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 9 - изображение «Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 10 - изображение «Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 11 - изображение «Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 12 - изображение «Танці з зірками»: учасники розповіли відверті історії про невдале кохання - 13 - изображение

Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку