Влад Яма, Анна Різатдінова, Тарас Тополя та інші зірки пробігли 5 кілометрів заради дітей

Влад Яма, Анна Різатдінова, Тарас Тополя та інші зірки пробігли 5 кілометрів заради дітей - 1 - изображение

Ведучі 1+1 та українські зірки пробігли 5 кілометрів заради підопічних благодійного проєкту «Здійсни мрію».

У столиці відбувся благодійний кольоровий забіг The Color Run 2021. Головною темою забігу цьогоріч став девіз  – «Make Magic». 100% грошей від реєстрацій на дитячу дистанцію (500 м) організатори забігу традиційно перерахували проєкту «Здійсни мрію» на здійснення великих мрій маленьких пацієнтів лікарень.

Влад Яма, Анна Різатдінова, Тарас Тополя та інші зірки пробігли 5 кілометрів заради дітей - 2 - изображение Влад Яма, Анна Різатдінова, Тарас Тополя та інші зірки пробігли 5 кілометрів заради дітей - 3 - изображение

Стали відомі результати забігу. Цьогоріч для підопічних «Здійсни мрію» зібрали 25 тисяч гривень: 100 дітей пробігли дистанцію 500 метрів, реєстрація на яку коштувала 250 гривень. Ці гроші у «Здійсни мрію» планують витратити на організацію уроків мрій у Школах Супергероїв при лікарнях, щоб навчити дітей візуалізувати свої мрії та вірити у них.

А два роки тому, під час забігу The Color Run, було організовано збір коштів на мрію Марії-Анжели Мовчко. Дівчинка бореться з гострою мієлоїдною лейкемією та мріє про дві речі: побачити Шотландію та побувати на концерті  The Hardkiss.

Влад Яма, Анна Різатдінова, Тарас Тополя та інші зірки пробігли 5 кілометрів заради дітей - 4 - изображение Влад Яма, Анна Різатдінова, Тарас Тополя та інші зірки пробігли 5 кілометрів заради дітей - 5 - изображение

Друга мрія вже здійснилась! Марія-Анжела познайомилась з Юлією Саніною, фронтвумен The Hardkiss, у Львові. Юлія запросила Марусю на вечірній концерт, який відбувався в оперному театрі. До цього Юлія записувала для дівчинки відеопривіт і передавала подарунки: мерч гурту The Hardkiss та професійний фотоапарат.

Влад Яма, Анна Різатдінова, Тарас Тополя та інші зірки пробігли 5 кілометрів заради дітей - 6 - изображение Влад Яма, Анна Різатдінова, Тарас Тополя та інші зірки пробігли 5 кілометрів заради дітей - 7 - изображение

Участь у кольоровому марафоні The Color Run взяли ведучі 1+1: Олександра Лобода, Влад Яма з дружиною Лілією та сином Леоном, Олександр Попов. А також зірки українського спорту та шоу-бізнеса: Анна Різатдінова, Станіслав Горуна, Тарас Тополя та інші.

Відкривали забіг діти, одразу після них готувались дорослі для дистанції 5 км. Учасників забігу посипали індійськими фарбами холі. Всі фінішували максимально яскравими – жовтими, синіми, зеленими, червоними! Завершенням став кольоровий флешмоб: люди розділились на дві команди та створили живий прапор України, підкинув догори жовті й сині фарби.

Напередодні забігу, в прямому ефірі «Твій день» на 1+1, пройшла яскрава розминка. Її провела Анна Різатдінова, художня гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 і багаторазова призерка чемпіонатів світу та Європи. До тренування приєдналися: Олександра Лобода, Станіслав Горуна, Тимур Мірошниченко, Володимир Рабчун, Ольга Нека з сином, Олександр Прохоров, Юлія Черницька, Тетяна Савицька, Вероніка Дідусенко.

Влад Яма, Анна Різатдінова, Тарас Тополя та інші зірки пробігли 5 кілометрів заради дітей - 8 - изображение Влад Яма, Анна Різатдінова, Тарас Тополя та інші зірки пробігли 5 кілометрів заради дітей - 9 - изображение

Торік Україна офіційно стала частиною до глобального руху The Color Run і отримала ліцензію формату, який знає і любить вся планета. Зараз це – найбільша серія пробігів у світі – понад 8 мільйонів бігунів в 50+ країнах (США, Австралія, Канада, Китай, ОАЕ, Великобританія, Швейцарія та інші).


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку