Женя Галич відверто розповів про досвід сексу на одну ніч

 

Женя Галич відверто розповів про досвід сексу на одну ніч - 1 - изображение

Цього тижня вийшов новий випуск популярного українського YouTube шоу «Ебаут», в якому ведучі обговорювали тему сексу на одну ніч. Традиційно кожного разу до студії запрошують зіркового гостя або експерта і цього разу ним став український музикант та фронтмен рок-гурту OTorvald – Женя Галич. Співак також поділився власним досвідом таких стосунків та відкрив таємниці особистого життя.

За дослідженням близько 50% людей у світі віком від 20 років обирали секс на одну ніч. В Україні 80% респондентів оцінюють вище вказаний формат стосунків допустимим в їхньому житті, а 45% підписників шоу у соціальних мережах відповіли, що хоча б раз мали такий досвід.

Женя Галич відверто розповів про непросту ситуацію, яка трапилася в його житті, під час сексу на одну ніч:

 «Багато років тому в клубі я познайомився із дівчиною, яка була старшою за мене. Після недовготривалого флірту, ми вирішили продовжити цей вечір разом, але виявилося, що в нас не було презервативу. Це не зупинило двох палких молодих людей. Усе було круто, поки наступного дня під час розмови з другом я не дізнався, що в її чоловіка був ВІЛ. Я здав майже всі можливі аналізи й результати були негативні, але тиждень очікування на них, був одним із найскладніших у моєму житті. Тому порада усім, хто хотів би схожих відносин, – завчасно дбати про контрацепцію».

Саме тому ведучі виділили кілька основних правил, які допоможуть убезпечити себе та максимально комфортно побудувати такий формат стосунків:

  1. Пам’ятайте, ви завжди можете відмовити, якщо відчуєте дискомфорт під час спілкування з можливим партнером.
  2. Обговоріть правила подальшого спілкування зі своїм партнером/партнеркою, ваші табу у сексуальних стосунках та побажання.
  3. Будьте впевнені, що для вас прийнятний такий формат стосунків і можливий осуд зі сторони оточення не принесе шкоди вашому емоційному здоров’ю.
  4. Завжди використовуйте контрацепцію.
  5. Про ваше місце знаходження обов’язково має знати близький друг, який буде мати базову інформацію про вашого партнера.

Фото: прес-служба Ебаут


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку