Надін Медведчук: “Я довго відходжу, якщо мені розбили серце”

Надін Медведчук: Я довго відходжу, якщо мені розбили серце - 1 - изображение

Вона не боїться експериментів та змін. Так під час нашого першого інтерв’ю для Woman Надін Медведчук розповідала про пошуки кохання в 11 сезоні реаліті «Холостяк». Та після проекту відома блогерка не втомлюється дивувати підписників новими подіями, які обговорюють. Її нове життя– про вдосконалення себе, фінансові цілі та мрії. Збільшення грудей і гонорари, друга вища освіта та романтичні почуття– стали темою нашої розмови з Надін.

Надін, найбільша інтрига твого Інстаграму зараз – це таємний шанувальник, який засипає тебе подарунками. Поділися, хто ж це?

Не хочу розказувати, адже поки були тільки знаки уваги від цього чоловіка. Ви його знаєте, раніше він з’являвся в моїх сторіс. Якщо все складеться, покажу звісно (усміхається). А поки що мрію про побачення. 

Ти інколи згадуєш свої попередні стосунки з покійним блогером-мільйонником Дмитром Стужуком. Що для тебе значив цей чоловік?

Так, згадую! Він за місяць змінив моє життя і я дуже вдячна за це! От з ним були класні побачення, він піклувався і було так спокійно. Він мені показав, як правильно працювати блогером і які переді мною відкриті масштаби. Діма змінив моє мислення!

Надін Медведчук: Я довго відходжу, якщо мені розбили серце - 2 - изображение

Ти вмієш легко забувати колишніх і починати нові стосунки?

Ні, я довго відходжу, якщо мені розбили серце. До Діми (2020 рік) серйозні стосунки були у 2014 році. Я не стрибаю в стосунки для галочки, а чекаю своє! Важко розпізнати, страшно знову стати на граблі, але так хочеться літати на крилах кохання.

Я не стрибаю в стосунки для галочки, а чекаю своє!

Зараз на СТБ стартує новий сезон «Холостячки».  Як тобі формат проєкту і сама Злата?

На фінальному пост-шоу 11 сезону реаліті «Холостяк» я познайомилась зі Златою. Вона мені дуже імпонує, її бачення життя і жіноча мудрість! До речі, підписники часто вказують на те, що ми дуже схожі.

Хотіла б опинитися на місці Злати Огнєвіч та обирати серед чоловіків того самого?

Ще одне романтичне реаліті? Ох, не впевнена, що зараз готова! Але якщо це СТБ, то, скоріш за все, погодилась би, бо рівень організації у них чудовий. Краще обирати між багатьма чоловіками, які зацікавлені у стосунках зі мною і проявляються, ніж чекати принца.

Ще одне романтичне реаліті? Ох, не впевнена, що зараз готова!

Якщо поставити тебе на місце чоловіка, можеш сказати, що ти зараз та версія жінки, про яку мріють?

У кожного свої вподобання та смаки. Але впевнена, що для більшості я «ласий шматочок». Красива, самодостатня, успішна, комунікабельна, з цілями і власною квартирою в центрі Києва (сміється)

Ти вступила вдруге в університет. Після першої освіти економістки ти зорієнтувалася на культурному виші Михайла Поплавського. Чому такий вибір і чому саме зараз?

Мені потрібно всього 1,5 роки навчання на заочній формі, щоб отримати другий диплом магістра. Мій вибір спеціальності «телеведуча». Це була моя мрія ще в дитинстві, але тоді професія економіста вважалася престижнішою і перспективнішою. Прекрасно, що зміни пішли на краще для втілення моїх мрій. Далі серед цілей – працювати телеведучою топового телеканалу.

Далі серед цілей – працювати телеведучою топового телеканалу.

Твоє життя неабияк змінилося після проекту, в тому числі і зовнішність. Вже минув деякий час після операції зі збільшення грудей. Як тобі це оновлення після кількох місяців тестування?

Пройшло 2 місяці після збільшення грудей і 3 місяці після зміни довжини волосся. Наступний крок – вініри на нижню щелепу, і зараз я в процесі схуднення. Завжди потрібно себе апгрейдити як ззовні, так і внутрішньо. Я щаслива, що збільшила груди!

Надін Медведчук: Я довго відходжу, якщо мені розбили серце - 3 - изображение

Відчуваєш себе більш розкуто після операції? Наскільки ти відверта загалом?

Впевненість після операції, звісно, збільшилась (усміхається). Тепер ефектніше виглядає одяг, і я здолала свій комплекс. Головна причина збільшення – груди були різні за розміром. Мені підібрали відповідні імпланти, і зараз все симетрично.

Скільки тобі коштувала ця операція? Це вдарило по твоєму бюджету?

Операція коштує близько 5 тисяч доларів, але я отримала певні бонуси за рекламу. Ціну називати точну не можу, але по моєму бюджету не вдарило. А ще домовилась з лікарем про знижку для моїх підписників. За промокодом «Надін» можна отримати 500 $ вигоди у мого лікаря  Дениса Юрченка. 

Скільки зараз ти заробляєш на місяць і скільки витрачаєш?

Літо – завжди найгірша пора у сенсі доходу, бо з’являються найбільші витрати. Окрім цього, ремонти в квартирі забирають великі суми. Словом, працюю в мінус великий, витрачаючи заощадження. Сподіваюсь, восени фінансова ситуація стане кращою. 

Надін Медведчук: Я довго відходжу, якщо мені розбили серце - 4 - изображение

Літо – завжди найгірша пора у сенсі доходу, бо з’являються найбільші витрати.

Які твої фінансові цілі на найближчі роки?

Хочу через 5 років купити квартиру в Нью-Йорку. А до нового року придбати машину. Саме тому потрібно багато працювати.

Що робить тебе щасливою поза межами роботи?

Обожнюю подорожі, відвідувати нові країни. Обожнюю тішити близьких людей – сюрпризами та подарунками. Усмішка близьких робить мене щасливою! А ще ціную миті, коли можна розслабитись і просто відпочити.

Текст: Вікторія Покатілова
Фото: особистий архів Надін Медведчук 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку