У Дніпрі відбудеться міжнародний кінофестиваль інноваційного кіно

У Дніпрі відбудеться міжнародний кінофестиваль інноваційного кіно - 1 - изображение

8, 9, 10 жовтня в місті на Дніпрі відбудеться перший у Європі міжнародний фестиваль інноваційного кіно “KINNOVATION”.

3D кіно з’явилось не у двохтисячних, і не дев’яностих… перший фільм, знятий за анагліфним методом, був продемонстрований у 1915 році. А першим попередником віртуальної реальності став стереоскоп, запатентований Чарльзом Вінстоном в 1837.

Вшановуючи столітні традиції кінематографа, KINNOVATION відкриває для глядача найцікавіші сучасні кіноформи. У програмі 3-денного кіноівенту покази, майстер-класи від спеціалістів з України та США, пітчинг кіностартапів, цікаві зустрічі та дискусії. На великому екрані будуть продемонстровані найкращі фільми, відзняті на смартфон, кінокартини зі спецефектами та 3D-кіно останніх років. 

У VR-зоні фестивалю глядачі зможуть насолодитись фільмами 360 градусів з України, Бельгії, Франції та Німеччини. 

“На фестиваль було подано більше 1000 конкурсних робіт з понад 80 країн світу, – відмічає директор фестивалю Ілля Свідлер. – До фінальної програми увійшли кінокартини з України, Німеччини, Бельгії, Франції, Польщі, Канади, Філіппін, Великобританії, Іспанії, Нової Зеландії, США та інших країн”.

На пітчингу фестивалю будуть представлені: французька платформа для укладення медійних контрактів у блокчейні Blockframes; американський онлайн-кінотеатр Cinenso; інноваційний звуковий сервіс Cinewav; додаток Greta, який дозволяє людям із вадами зору та слуху переглядати кіно без обмежень; а також український стартап – перший в Україні міжнародний фестиваль повнокупольних фільмів DIFFNA.

До журі фестивалю увійшли кіномитці, представники шоу-бізнесу та представники кіно та медійних компаній із США, України, Великобританії та Франції.  Участь безкоштовна. Кількість квитків обмежена.

Детальна інформація про фестиваль та реєстрація за посиланням.


Фото: прес-служба “KINNOVATION”


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку