Wellboy: «Не бійтеся бути собою, це і є запорука успіху»

 Wellboy: «Не бійтеся бути собою, це і є запорука успіху» - 1 - изображениеWellboy (Антон Вельбой) – один з найобговорюваніших персон українського шоу-бізнесу, а його пісні «Гуси» та «Вишні» стали справжніми хітами і набрали мільйони переглядів на YouTube. В інтервью Woman Magazine музикант розповів про процес створення своїх пісень, про те, яку музику слухає сам, а також про депресію і що допомогло йому впоратися з цим станом.

Антон, розкажіть, будь ласка, з чого почалося ваше захоплення музикою? Що стало відправною точкою на шляху?

Я почав захоплюватися музикою ще з самого дитинства, коли співав на різних концертах в дитячому садочку. З дитинства музика приваблювала мене, тому що в селі вона тебе повністю оточує і охоплює. Крім того, батьки прививали любов до музики, так як самі грали на музичних інструментах: тато – на гітарі, а мама – на фортепіано.

Багато хто вас знає після телешоу «Х-фактор», розкажіть, чому вирішили піти на шоу і які були від нього очікування?

Я пішов на Х-фактор, бо мені було просто нудно, я не знав чим займатися, що робити. Навчався в університеті та розумів, що працювати за спеціальністю не хочу. Мене тягнуло на велику сцену, тому вирішив піти на шоу. Спочатку не було ніяких очікувань. Та коли про ходив один етап за другим – хотілося, звісно, виграти.

 Wellboy: «Не бійтеся бути собою, це і є запорука успіху» - 2 - изображение
З якими труднощами вам довелося стикнутися на своєму шляху в музичній кар’єрі?

Не знаю. Особливо не стикався з труднощами, все мені вдалась якось дуже легко і просто щастило. Я дуже везучий.

Розкажіть, будь ласка, як у вас відбувається процес створення нової пісні?

Я просто сідаю десь в кімнаті, беру укулеле. Почитаю награвати на укулеле якусь мелодію, а поверх музики вже склаються слова. Так створюється пісня.

 Wellboy: «Не бійтеся бути собою, це і є запорука успіху» - 3 - изображениеЯка музика вам подобається? Що найчастіше слухаєте?

Мені подобається вся музика, вона дуже різна. Мені навіть тяжко виділити якийсь окремий жанр або окремого артиста, що найчастіше слухаю, бо слухаю я все. В цьому плані я – «всеїдний».

З ким би мріяли записати спільний трек?

З Біллі Айліш.

 Wellboy: «Не бійтеся бути собою, це і є запорука успіху» - 4 - изображениеЯке, на вашу думку, найбільше ваше досягнення на даний момент?

На даний момент моє найбільше досягнення – 13 мільйонів переглядів на кліпі «Гуси», напевно-що. Ну і те, що я хороший.

Щоб ви порадили початківцям в музичній кар’єрі? На що варто звернути увагу на старті?

Важливо, щоб у вас був свій характерний стиль, ні на кого не схожий. Його потрібно вималювати. Крім того, не бійтеся бути собою, це і є запорука успіху.

Зараз депресія – поширене явище. Статистика говорить, що 52 млн людей в світі страждають від депресивного розладу. В попередніх інтерв’ю ви зазначали, що також стикнулися з депресією. Розкажіть, будь ласка, як вийшли з цього стану? Що вам допомогло?

Я частенько депресую. А після Х-фактору у мене сталася затяжна депресія. Мені допогли мої батьки. А також антидепресанти, тому що без них я навіть не знаю, скільки би часу виходив з цього стану. І якщо у вас депресія – не бійтеся звертатися до лікаря-психіатра по допомогу. Він вам точно допоможе.

 Wellboy: «Не бійтеся бути собою, це і є запорука успіху» - 5 - изображениеУ вас є хобі? Чим любите займатися у вільний час?

Я люблю гуляти. Просто вмикаю в навушниках музику, виходжу на вулицю і багато ходжу. Піші прогулянки – моє хоббі.


Текст: Варя Крат

Фото: особистий архів Wellboy


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку