Аня Друк: «Я б хотіла подорожувати в часі!»

Аня Друк: «Я б хотіла подорожувати в часі!» - 1 - изображение

Позитивна блогерка Аня Друк розповіла про те, як почалось її знайомство з Інстаграм, про улюблені теми для обговорення, відпочинок, та поділилась подробицями взаємовідносин в родині блогерів.

Аню, розкажіть, будь ласка, як і коли ви вирішили завести блог в Інстаграм? Який його головний меседж та чим відрізняється від інших?

Півроку після того, як родився Нікі, я почала закидати якісь сторіс – одну-дві на день; та писала пост, можливо, раз на тиждень. Я хотіла чимось зайнятися, крім декретних буднів. Але так і не наважувалася знімати розмовні сторіс. Час шов, і якось таки з Лесиковою допомогою я почала це робити. Але все ж таки не часто. Так пройшов рік. Коли вже Лесик вирішив плотно зайнятися блогерством, і я підтягнулася. Вже більш впевненіше почала все знімати.

В мене немає якогось незвичайного посилу. Ми – просто сім‘я, яка, в першу чергу, несе всім позитив, і старається донести, що  будь-яку незрозумілу ситуацію потрібно сприймати легко, з позитивом та гумором. І, звичайно ж, нести у світ любов, як один до одного, так і до себе, до дітей, бути добрими та щирими!

 Які ваші улюблені теми для обговорення в соціальних мережах? Та чи є заборонені для вас?

Мене як маму, дружину, хазяйку, більше приваблюють теми сімейні. Заборонених, в принципі, немає, але потрібно все ж мати міру пристойності.

Ваш чоловік – теж блогер. Чим відрізняється родина блогерів від звичайної родини?

Відрізняється, напевне, тільки тим, що блогери показують все своє життя. В них секретів від народу майже немає, на відміну від звичайної сім‘ї. І, звичайно, відрізняється темпом. У більшості родин – мама, тато пішли на роботу з 9-18.00/19.00/20.00, субота/неділя вихідний, або хоча б один вихідний на тиждень, а у нас такого немає. Інколи ми можемо собі таке дозволити. Часом ми з чоловіком, щоб дізнатися, як справи один у одного, просто відкриваємо сторіс, і все бачимо.

Аня Друк: «Я б хотіла подорожувати в часі!» - 2 - изображение

Чоловік завжди легко погоджується на всі зйомки? Не доводиться вмовляти?

В мене чоловік такий, що сам будь-кого вмовить зніматися, навіть якщо хтось не хоче. Щоб він відмовився зніматися – це щось нереальне (посміхається). Тим більше, що він мріє знятись у великому кіно.

Є ідея спільної зйомки, яку хочеться втілити, але поки що не вдається?

Ідея є, звичайно, але наперед не розкажу, бо буде нецікаво. Працюємо над цим. Скажу тільки, що такого блогери ще не робили (посміхається).

 Як любите відпочивати – більш до душі екстремальний або спокійний відпочинок?

І перший і другий. Інколи хочеться з парашутом стрибнути, а інколи просто ввімкнути вдома фільм і лежати, або ж з чоловіком махнути кудись вдвох і кайфанути.

 Аню, а часто вдається з чоловіком проводити час романтично? І наскільки, на вашу думку, важлива романтика у відносинах?

У нас не так багато романтичних моментів, але вони є.
Найголовніше те, що ми ніколи не забуваємо обійняти один одного, поцілувати, поговорити по душам, які б ми не були зайняті, але хвилин 20 кожного дня виділити тільки для нас – це обов‘язково, щоб наповнити душу теплом.

Ми завжди дурачимось і залицяємось, ніби тільки почали зустрічатись, хоча вже 9 років живемо разом. Я вважаю, що такі моменти набагато цінніші. Вогник і романтичні моменти потрібні будь-якій парі! Сходити вдвох у СПА, поїхати в гори чи ще кудись, або ж просто піти в заклад, де приємна атмосфера і повечеряти. Завжди повинен бути інтерес до партнеру, пристрасть, вогонь в очах такий, ніби це вперше. А для цього потрібно прикладати чимало зусиль.

Не так багато часу залишилось до Нового року. Що в 2021 стало для вас найбільшим досягненням, а що, навпаки, розчарувало?

Найбільше досягнення цього року – це ріст у блогерстві. Розчарувало те, що в цій сфері є і погані моменти – падіння та великі ризики, коли вкладаєш багато сил, любові, грошей, а Інстаграм просто видаляє сторіночку, де 600 тисяч підписників, і ти починаєш все заново. Я про сторінку Лесика. Все складалося просто ідеально, але в один момент все перевернулося з ніг на голову, і чи взагалі повернуть цю сторінку невідомо. Але ми сподіваємось на краще.

Аня Друк: «Я б хотіла подорожувати в часі!» - 3 - изображение

Якою була найяскравіша зустріч Нового року в минулому, та як би хотіли зустріти 2022?

Щоразу у нас яскраве святкування, яке запам‘ятовується, без різниці чи це в колі друзів, чи тихий вечір з сім’єю. Для мене це святкування щороку особливе. Коли я була маленькою, ми святкували вдома: я, мама, тато і брат. Коли я була досить доросла та вже зустрічалася з Лесиком, ми святкували в колі друзів, коли з‘явився Нікі, ми святкували втрьох, того року ми були великою компанією в горах. Як би ми не проводили новорічний вечір, для мене він завжди яскравий, насичений позитивними емоціями та залишиться назавжди в сердечку. Головне – хто з вами, а не де ви! 2022 ми зустрінемо в теплому сімейному колі, все як ми любимо (посміхається).

І, на завершення нашої бесіди, невелике бліц-опитування.

Остання книга, яка вразила?

Мэй Маск «Женщина, у которой есть план. Правила счастливой жизни»

З чого починається ваш будь-який ранок?

1. Обійми з чоловіком та сином не встаючи з ліжка. Це налаштовує на хороший день

2. Душ – бадьорить.

3. Сніданок – покращує настрій.

Публічна людина, з якою хотіли б познайомитись?

Над цим питанням я задумалась. Колись дуже хотіла побачити багатьох зірок вживу. Якщо доля складеться з кимось познайомитись, була б дуже щаслива. Якщо ні, то також буду не менш щасливою.

Якщо б могли обрати для себе будь-яку супер-здібність, щоб це було?

Обрала б подорож в часі, щоб побачити всі епохи, які були, їхню культуру та звичаї, подивитись на людей, їх моду, вподобання та релігію.


Текст: Тетяна Зайцева

Фото: особистий архів Ані Друк


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку