Зірка серіалу «Кріпосна» Анна Сагайдачна думала про самогубство

Зірка серіалу «Кріпосна» Анна Сагайдачна думала про самогубство - 1 - изображение

Провокаційна прем’єра, до якої не готова жодна зірка – в ефір СТБ повернувся «Мій секрет» із Машею Єфросиніною.

Другий випуск програми буде збірним: гостями Маші стануть 6 зірок, актори відомої костюмованої драми «Кріпосна» на СТБ. Анна Сагайдачна, Тарас Цимбалюк, Наталка Денисенко, Віктор Жданов, Слава Красовська та Олексій Яровенко – головні актори серіалу відкриватимуть свої таємниці у студії «Мій секрет».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Телеканал СТБ (@stbua)

Вперше у розмові з Машею Єфросініною тендітна Анна Сагайдачна розповість про своє перше кохання та найскладніші стосунки, що тривали три роки. Через який вчинок коханого акторка хотіла покінчити життя самогубством?

«Я розуміла, що цим стосункам настане кінець, але я його відтягувала. Тоді був період безвиході. Ти думаєш лише про те, де шукати вихід. І от, ти стоїш на мосту і думаєш про самогубство…».

Зірка серіалу «Кріпосна» Анна Сагайдачна думала про самогубство - 2 - изображение

Дізнайтеся ближче про реальне життя своїх улюблених персонажів серіалу – дивіться подвійний випуск «Мій секрет» з Машею Єфросиніною вже сьогодні о 19:45 на СТБ!

Незабаром глядачі побачать цілу низку відвертих інтерв’ю та шокуючих зізнань зірок українського шоу-бізнесу: Олег Скрипка, Руслана Лижичко, Слава Камінська, Камалія, Tayana, Тарас Цимбалюк та інші. Тільки у студії проекту «Мій секрет» вони розкриють такі таємниці з особистого життя, які й досі ховали за сімома замками.

Зірка серіалу «Кріпосна» Анна Сагайдачна думала про самогубство - 3 - изображение


Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку