Українські політики: краші, які захоплюють населення

Українські політики: краші, які захоплюють населення - 1 - изображение

Українські політики зараз не лише роблять все можливе, щоб урегулювати ситуацію, а й стабілізувати бойовий дух та настрій суспільства. Моральна підтримка підкріплюється діями та результатами української армії. А харизматні лідери, ще й підтримують українців інформаційно. Ми зібрали найяскравіших з них. 

Володимир Зеленський

Безумовно, президент України Володимир Зеленский став обличчям та емоціями народу, який зараз боронить свою землю. Не дивлячись на те, що йому надавали пропозиції виїхати з країни, він залишається у Києві, приймає стратегічні рішення, щодня на зв’язку с міжнародними партнерами. Рейтинг довіри до Володимира Зеленського зріс до 54%, що є найвищим показником за весь час існування країни. 

Для дівчат: одружений, має 2 дітей

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Олексій Арестович

Олексій Арестович (або як кажуть Арестович Заспокійливий) – радник з інформполітики очільника української делегації в Мінській групі, спікер ТКГ (Тристороння контактна група), радник голови Офісу Президента, військовий та політичний оглядач. 

Олексій Арестович активно веде свої блоги. В соціальній мережі Facebook у нього понад 406 тисяч підписників, на YouTube 261 тисяча. Також Олексій Арестович веде свій Telegram-канал та Twitter.

Для дівчат: одружений, має 3 дітей 

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Alexey Arestovich (@alexey.arestovich)

Віталій Кім

40-річний губернатор Миколаївщини Віталій Кім за 14 днів війни став для багатьох справжнім відкриттям. Його почуття гумору та сміливість не залишають байдужим нікого. 

Найпопулярніша фраза Віталія Кіма, якою він завжди починає свої відео-звернення під час війни Росії з Україною: «Добрий вечір, ми з України».

Для дівчат: одружений, має 3 дітей 

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Vitalii Kim (@kimkimvitalii)

Михайло Федорів 

Наймолодший міністр країни Михайло Федоров став відомий після того, як очолив digital-напрямок президентської кампанії Зеленського. Саме він відповідає за реалізацію проекту “Держава у смартфоні”. Активно веде переговорний процес з міжнародними компаніями, щоб вони покинули ринок країн-агресорів та ввели санкції. 

Для дівчат: одружений, має доньку 

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Михаил Федоров (@michael.fedorov)

Олександр Скічко

У 2019 році ведучий Олександр Скічко став народним депутатом, а в січні 2021 року очолив Черкаську ОДА. Президент Володимир Зеленський змінив голову Черкаської обласної державної адміністрації, але Олександр не залишив Черкащину: «Я на місіці, продовжую працювати… але в період війни військовими має керувати військовий». Олександр підтримує суспільство та інформує про перебіг подій. 

Для дівчат: одружений, 2 дітей (дружина Єлизавета наразі вагітна) 

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Олександр Скічко (@aleksandrskichko)


Фото: Pexel


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку