Kalush Orchestra розпочали підготовку до виступу в Турині

Kalush Orchestra розпочали підготовку до виступу в Турині - 1 - изображение

Гурт «Kalush Orchestra» розпочне промотур з участі в промозаході «Israel Calling 2022», який проходитиме у Тель-Авіві. З 5 по 7 квітня представники України на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2022 разом із більшістю цьогорічних учасників візьмуть участь у промозаходах в Ізраїлі.

  • У вівторок, 5 квітня, команда «Kalush Orchestra» зустрінеться з українськими біженцями у Тель-Авіві, що виїхали до Ізраїлю через російську агресію.
  • 6 квітня гурт зустрінеться з Міністром у справах Єрусалима і національної спадщини Зеевом Елькіним.
  • О 10:00 7 квітня делегація України на Євробачення-2022 візьме участь у пресконференції в готелі «Herod’s Tel Aviv».
  • О 20:30 7 квітня «Kalush Orchestra» виступлять наживо на масштабному концерті «Israel Calling 2022» на арені Menora, на якому збиратимуть кошти для Фонду відновлення майна та зруйнованої інфраструктури України.

«Ми дякуємо за запрошення організаторам в Ізраїлі й з нетерпінням чекаємо на знайомство зі спільнотою Євробачення. Ми вже відчуваємо надзвичайну підтримку, це те, що зараз найбільше потрібно кожному, хто змушений жити у війні», — сказав Олег Псюк, засновник та фронтмен гурту «Kalush Orchestra».

Зазначимо, що 2 квітня гурт «Kalush Orchestra» вперше зібрався разом від початку широкомасштабного російського вторгнення в Україну, щоб розпочати підготовку до виступу на Євробаченні-2022. Учасники гурту розповіли, що своїми виступами хочуть підтримати Україну та зібрати кошти для допомоги Україні. 


Фото: Суспільне мовлення


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку