«З Україною разом»: Vlad Darwin оголосив про збір коштів для українських військових

«З Україною разом»: Vlad Darwin оголосив про збір коштів для українських військових - 1 - изображение

Автор та виконавець Влад Дарвін об’єднався з волонтерською організацією Ukraine Alive 2022, щоб допомогти зібрати кошти на 1000 бронежилетів для захисників України. Про початок збору артист оголосив в оригінальний спосіб — випустивши нову пісню «З Україною разом». Новий сингл артист присвятив усім українцям, що роблять спільний вклад у перемогу України у війні з РФ.

«З Україною разом»: Vlad Darwin оголосив про збір коштів для українських військових - 2 - изображение

«Цією піснею я хочу допомогти волонтерам Ukraine Alive 2022 зібрати кошти на 1000 бронежилетів для українських воїнів. Якщо вам сподобається пісня, будь ласка, зробіть свій внесок на будь-яку комфортну для вас суму, навіть найменшу!» — просить автор.

Також Vlad Darwin представив лірик відео на пісню «З Україною разом», до якого увійшли кадри хроніки подій в Україні, історичних перемог і досягнень та кадри роботи волонтерів. 

Щодня Влад буде інформувати у своїх соцмережах про збір коштів.

«З Україною разом»: Vlad Darwin оголосив про збір коштів для українських військових - 3 - изображение

Більше 300 якісних бронежилетів вже передано захисникам України дякуючи донорам та волонтерам Ukraine Alive. Київська волонтерська організація #Ukraine_Alive_2022 працює з перших днів війни в Україні. Вона об’єднала успішних підприємців та їхні команди. 


Фото: MasterManagement360


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку