Кіно та серіали: «Сутінки», «Диявол носить Прада», «Батько рулить», «Вечірка»

Кіно та серіали: «Сутінки», «Диявол носить Прада», «Батько рулить», «Вечірка» - 1 - изображение

Вже цього тижня (11-17 квітня) з понеділка по п’ятницю на телеканалі ТЕТ показуватимуть вже знайомі та улюблені серіали:

О 13:00 «Вечірка», неймовірні пригоди відчайдушних хлопців, які готові піти на все заради кохання, навіть видавати себе за інших. Що з цієї афери вийде — дивіться на ТЕТ.

О 14:00 «Батько рулить», історія про тата великої родини, який бере на себе домашні обов’язки, адже дружина вирішила повернутися на роботу. Справи, які він спочатку вважає дріб’язковими, перетворяться на справжні челенджі.

Крім того, глядачі побачать на ТЕТ безліч кіно у будні з 19:00 та на вихідних з 12:00.

Серед стрічок цього тижня будуть визнані фаворити та легенди: «Сутінки», «Ерагон», «Диявол носить Прада», «Титанік», «Пані Метелиця», «Хроніки Нарнії», «Міфіка», «Дівчинка з сірниками», «Попелюшка», «Люди Ікс: Перший клас», «Зоряні таляри», «Логан: Росомаха», «Лісова братія», «Історія вічного кохання, або Попелюшка», «Зоонаглядач», «Монте Карло», «Ранковий підйом», «Хочу бути тобою», «Пінгвіни містера Поппера» та «Лис Микита». 

А також на ТЕТ щодня виходять програми «Сніданок з 1+1» (з 8:00 до 11:00) та «Сміємось — отже не здаємось» (об 11:00).

«Сміємось — отже не здаємось» — збірка найкращих виступів українських гумористів «Ліги сміху», які піднімуть настрій кожному. Зараз актори та коміки змінили сцену та знімальні майданчики на волонтерські центри допомоги, ЗСУ, ТРО, Національну гвардію України та благодійні заходи, вони роблять максимум, щоб допомогти Україні, але також вони піклуються про бойовий дух і такі важливі для українців перерви на усмішку.


Фото: прес-служба ТЕТ

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку