Сергій Танчинець поділився зворушливим фотом з дітьми

Сергій Танчинець поділився зворушливим фотом з дітьми - 1 - изображение

Сергій Танчинець лідер популярного українського гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ поділився зворушливим фото з дітьми на своїх сторінках у соц. мережах.

Він його підписав так: «Не бачились місяць, два дні РАЗОМ, а попереду ще місяці «не разом»…. Війна на довго змінить акценти…. Назавжди! Найбільша цінність – Воля. Воля і рідні люди». 

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Сергій Танчинець (@sergii_tanchynets)

Як відомо, фронтмен гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ веде активну діяльність під час війни, тому не має змоги бачити часто родину як і багато чоловіків України зараз. В ніч з 23 на 24 лютого Сергій з колективом повертався після концерту до Києва. Цього ж дня він родину вивіз до батьків у Мукачево і вступив до лав територіальної оборони рідного міста. Але довго в тилу він не залишився і зайнявся волонтерською діяльністю. Він разом з хлопцями з гурту розвозить на концертному бусі гуманітарну допомогу та евакуює людей. Також співак організовує концерти для військових.

«На фронті та навколо нас  є багато життєвонеобхідних потреб, які самі по собі не з’являться у Києві та інших містах. Тому я прийняв для себе рішення, що я більше користі принесу якщо долучусь до своїх друзів-волонтерів зі штабу міста Мукачево. Ми возимо ліки, засоби гігієни та  інші речі до столичного військового шпиталю, а також допомагаємо 128й гірсько-штурмовій бригаді. За місяць я проїхав понад 10 000 км. Мені подобається бути за кермом і фізично для мене це не так важко порівнюючи, як себе зараз відчувають наші хлопці зі зброєю на передовій», – ділиться Сергій.


Фото: особистий архів 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку