Переможці та учасники Євробачення подякували українським волонтерам

Переможці та учасники Євробачення подякували українським волонтерам - 1 - изображение

Учасники та переможці пісенного конкурсу Євробачення різних років звернулися до волонтерів в Україні та світі зі словами солідарності та підтримки.

За ініціативи київської волонтерської організації Ukraine Alive 2022 cвої відеозвернення записали наступні артисти: Емелі де Форест (переможниця Євробачення 2013, Данія), Ельдар Гасімов (переможець Євробачення 2011, Азербайджан), співак wrs (представник Румунії на Євробаченні 2022), Єва Засімаускайте (представниця Литви на Євробаченні 2018), Софія Ніжарадзе (представниця Грузії на Євробаченні 2010), Ральфс Ейландс (представник Латвії на Євробаченні 2013), Лідія Ісак (представниця Молдови на Єробаченні 2016), Марцин Мрозинський (представник Польщі на Євробаченні 2010), Гера Б’єрк (представниця Ісландії на Єробаченні 2010), гурт NaviBand (представники Білорусі на Євробаченні 2017). Фактично артисти започаткували міжнародну онлайн-естафету #ThePowerOfHopeUkraine. Всі ці музиканти ведуть інформаційну діяльність на підтримку України у своїх соц. мережах.

«Українські волонтери! Захоплюємося вами! Ви нам показали, що таке відвага! Ви робите велику справу! Ми з Україною! Слава Україні! Героям Слава!», — ці та інші фрази лунають у відео до міжнародного дня волонтерів від артистів Євробачення різними мовами.

«Серед учасників Євробачення є багато виконавців, які справді допомагають українським переселенцям, перераховують кошти в українські благодійні фонди, інформують своїх підписників про ситуацію в Україні! Якщо їх зусилля об’єднувати, ми можемо залучати на сторону України ще більше допомоги!» — зазначає міжнародний журналіст Володимир Бірюков.

«Мета ініціативи — привертати увагу світу до українських локальних волонтерських організацій і вкорте нагадати про Україну. Громадяни Європи мають знати не лише про великі фонди, але і про щоденні подвиги окремих волонтерів», — говорить Влад Дарвін.


Фото: Master Management 360


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку