Завтра буде краще, ніж сьогодні: Григорій Решетник звернувся до українців

Завтра буде краще, ніж сьогодні: Григорій Решетник звернувся до українців - 1 - изображение

Більше 70 днів Україна мужньо виборює своє право на вільне та незалежне життя, яке не дає спокою країні-агресорці. Всі українці об’єдналися, аби дати потужну відсіч російським окупантам. Підтримкою та стимулом рухатись далі є для народу відомі особистості, які своїм прикладом надихають працювати та волонтерити. Ведучий програми «Неймовірна правда про українців» на СТБ Григорій Решетник звернувся до підписників з такими важливими сьогодні словами підтримки.

«Дорогі мої, як би вам складно сьогодні не було емоційно, фізично, де б ви не знаходились, не опускайте руки, боріться і вірте в те, що Україна переможе. Разом – ми сила. Ми незалежні, вільні та дуже талановиті. Обіймаю. Слава Україні!» – сказав у відеозверненні до українців Григорій Решетник.

Також ведучий наголосив у соціальній мережі, що сьогодні немає правильних рішень і правильної поведінки, є лише наші вчинки.

«Якщо ви чесні перед собою та віддані своїм цінностям, якщо ви допомагаєте тим, хто потребує цієї допомоги, якщо ви живите з Україною в серці, ви будете щасливими та зможете надихнути й підтримати інших. Сьогодні ми маємо відкривати в собі нові таланти, вдосконалювати навички, опановувати нові здібності та щодня ставати сильнішими, – запевнив Решетник. – Особисто я сповнений сил і натхнення, готовий до нових викликів і звершень. Вірте у світле майбутнє, не втрачайте надію, тому що вже завтра буде краще, ніж сьогодні!».


Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку