Віра Кекелія та Роман Дуда розкрили стать майбутньої дитини

Віра Кекелія та Роман Дуда розкрили стать майбутньої дитини - 1 - изображение

Співачка Віра Кекелія разом із чоловіком Романом Дудою ошелешили глядачів звісткою про другу вагітність.

Сімейна пара вже виховує сина Івана, який з’явився на світ у 2020 році.  Про те, що у них буде друга дитина, вони дізналися до повномасштабного вторгнення. Проте в той період вже багато про це говорили. Ведуча зізналась: до кінця не вірила, що це станеться. А ось Роман відчував можливі події, які зараз відбуваються в Україні. 

«Він мені заздалегідь сказав: «Віра, це відбудеться». Я не вірила, що у сучасному світі може відбуватись такий жах. Але найголовніше та найцінніше для мене зараз це нове життя. І авжеж мене нічого не може злякати, аби це нове життя з’явилось на світ. Війна застала нас у Києві, ми виїхали на захід України. І в мене більше був страх дороги. Те, що я при надії, а багато часу треба провести у машині, не знаючи, що на нас чекає», – поділилась Кекелія.

На питання ведучих, чи знає подружжя стать майбутньої дитини, Роман настояв на тому, аби родина привідкрила завісу. Ексклюзивну у «Сніданку з 1+1» сімейна пара зізналась, що чекає на хлопчика, який, за прогнозом лікарів, з’явиться на світ у серпні.

Щодо імені майбутнього сина, то поки молода родина обирає імена, але визначатися не поспішає. 

«Ні, ім’я ще не обрали. Ми домовились, як і з Іваном – ми побачимо дитину і тоді назвемо. Маємо на думці декілька імен, проте оберемо, коли вже побачимо та познайомимось», – прокоментувало подружжя.

Нагадаємо, що Віра Кекелія та Роман Дуда познайомились на вокальному шоу «Голос країни», де разом були учасниками команди Сергія Бабкіна. 17 жовтня 2017 року пара одружилась.


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку