«Як ти?» з Григорієм Решетником: СТБ запускає новий Youtube-проєкт

«Як ти?» з Григорієм Решетником: СТБ запускає новий Youtube-проєкт - 1 - изображение

21 травня на офіційному Youtube-каналі СТБ стартує новий проєкт «Як ти?». На підписників каналу чекає серія емоційних та відвертих інтерв’ю з улюбленими героями головних романтичних реаліті країни «Холостяк» і «Холостячка». Як склалося їхнє життя після 24 лютого, чи спілкуються з колишніми суперниками та обранцями, що відбувається у професійному та особистому житті зараз — про це та інше екс-учасники розповідатимуть ведучому проєкту Григорію Решетнику.

Першою до бесіди долучилася співачка та екс-Холостячка Злата Огнєвіч.

«Щовесни українці збирались по п’ятницях навколо улюбленого проєкту, щоб насолодитись справжніми емоціями і неймовірними побаченнями. Цієї весни війна відібрала у всіх нас традиційну та таку очікувану прем’єру. Три місяці ми живемо в непростих умовах, захищаємо рідних, працюємо, допомагаємо ЗСУ і всі разом день за днем наближаємо нашу перемогу. Але ми також бачимо за відгуками нашої аудиторії в соцмережах, як люди скучили за романтичними форматами «Холостяк» і «Холостячка». Youtube-проєкт «Як ти?» надасть можливість і глядачам, і учасникам шоу знову зібратись разом, щоб поговорити не тільки про війну, взаємодопомогу, волонтерство, боротьбу за перемогу, а й про особисте. Відверто і без купюр. Вірю, що ця прем’єра допоможе всім нам отримати порцію романтичного позитиву і знову, як і раніше, обрати Любов разом з СТБ. Адже справжня любов завжди перемагає», — коментує Григорій Решетник.

«Як ти?» з Григорієм Решетником: СТБ запускає новий Youtube-проєкт - 2 - изображение

Хейт за макіяж під час війни, нокаут для Баскова, стосунки з колишнім хлопцем, який пішов добровольцем, гаряча підтримка «Азова», хто з учасників шоу запропонував Златі допомогу під час війни — про це та інше у прем’єрному випуску проєкту «Як ти?».

«Я пишаюсь українськими селебрітіс, їхньою самовідданістю та принциповістю. Це ми побачимо і в інтерв’ю Злати Огнєвіч, нашої першої героїні. Я спробую дізнатися, чи досі Злата холостячка, як у неї складаються стосунки з учасниками сезону реаліті в умовах війни та як вплинули нові реалії на її життя. Пролунає багато ексклюзивних особистих одкровень. Повірте, ви будете здивовані», — інтригує Григорій.


Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку