Більше не разом: у мережі обговорюють розрив Анни Богдан та Михайла Заливако

Більше не разом: у мережі обговорюють розрив Анни Богдан та Михайла Заливако - 1 - изображение

Головний Холостяк країни 2021 року Михайло Заливако та переможниця проекту Анна Богдан закінчили стосунки. Про це дівчина повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

Михайло Заливако і Анна Богдан були разом більше року. Після завершення проекту глядачі активно обговорювали стосунки пари. Серед варіантів, чому пара разом, були і підозри, що це був контракт. Але закохані не зважали на негативні коментарі і насолоджувались один одним, публікуючи спільні романтичні фото та відео.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Анна Богдан | Холостяк 11 (@hannastorozhuk)

Під постом із заявою Анни про те, що вони з Михалом вже не разом, розгорнулось ціле поле з обговоренням причини розриву стосунків. Серед найпоширеніших варіантів – “контракт закінчився”.

“Час контракту закінчився і все”.

“Все за сценарієм. Мішина грала на публіку, що любов неземна, і ця така сама. Цікаво, скільки доплачують за цей спектакль після закінчення проєкту?”.

“Одразу було зрозуміло, що вся історія кохання – піар і видумка, щоб підвищити свою популярність. Ви перегравали, граючи закоханих”.

“Нічого дивовижного. Всі пари проєкту “Холостяк” через певний час розлучаються. Скільки сезонів “Холостяка” і лише одна пара справді створила сім’ю”.

“У них у всіх після шоу кохання триває, поки контракт не закінчиться”.

“Це був контракт. Нічого дивного”.


Текст: Юлія Тенетюх

Фото: особистий архів Анни Богдан


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку