Diana Gloster презентує кліп про незламність нашого народу

Diana Gloster презентує кліп про незламність нашого народу - 1 - изображение

Українська співачка Diana Gloster презентує надихаючий трек «Незламні». Пісня, яка символічно підкреслює код нашої нації. Тому, що наша суперсила в тому, що ми українці. Нація сильних, відважних, незалежних.

Пісня «Незламні» – це буквально саундтрек до життя кожного українця впродовж цих жахливих та важких днів війни. Боротися за свою свободу та незалежність – це життя українського народу, наше сьогодення, і зараз, як ніколи, ми відчуваємо свою силу та єдність. Саме про це новий трек Діани.

Diana Gloster презентує кліп про незламність нашого народу - 2 - изображение

Послухати трек 

«Пісня з особливою історією. Війна змінила все у нашому житті, але не змінила одного – нашу незламність! Ніколи не забувайте про це» – прокоментувала Diana Gloster. 

Разом з треком співачка випустила дуже символічну відео работу, яку було відзнято в Ірпені у Центральному Будинку Культури. Ця важлива культурна пам’ятка була безжально знищена російськими почварами. Відео “Незламні” має дуже тонку символічну лінію. Бо попри весь біль та руїни ми продовжуємо жити і вірити у перемогу. Ми за крок до неї, де далі тільки свобода, любов, наші цінності. Незмінним лишається творчий тандем Діани та талановитого режисера Івана Кваша.

Diana Gloster презентує кліп про незламність нашого народу - 3 - изображение

«Цей кліп – це мої почуття, думки, слова та музика. Так само відчуває і Іван, який зміг передати все це через камеру свого об’єктива і призму своєї душі. Нам усім зараз боляче і важко, та головне, що ми точно знаємо – попереду перемога, щастя, любов і свобода! Бо можна зруйнувати наші будинки, наше звичне життя, але неможливо зруйнувати нашу душу. Чому? Тому що українці – незламні!».

Прем’єра кліпу офіційно відбулась на офіційному YouTube-каналі Diana Gloster та на українських телеканалах.


Фото: прес-служба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку