Телеканал ТЕТ привітав українців з Днем родини

Телеканал ТЕТ привітав українців з Днем родини - 1 - изображение

До Дня родини телеканал ТЕТ привітав українців зі святом, створивши банери з оригінальними цитатами «Українська родина — це…».

Телеканал ТЕТ привітав українців з Днем родини - 2 - изображение Телеканал ТЕТ привітав українців з Днем родини - 3 - изображение Телеканал ТЕТ привітав українців з Днем родини - 4 - изображение

Українці стали справжньою родиною, з 24 лютого ми ще більше згуртувалися як народ і відчули себе єдиним цілим. Вже понад чотири місяці українці доводять, що разом ми можемо все. ТЕТ зібрав неймовірні факти про українську родину:

«Українська родина — це готувати на дуже велику сім’ю!».

«Українська родина — це донатити на армію, де б ти не був!».

«Українська родина — це знати гімн з пелюшок!».

Телеканал ТЕТ привітав українців з Днем родини - 5 - изображение Телеканал ТЕТ привітав українців з Днем родини - 6 - изображение Телеканал ТЕТ привітав українців з Днем родини - 7 - изображение

До привітань долучилися й зірки телеканалу ТЕТ, Бампер і Сус, Тарас Стадницький, Леся Самаєва, Анна Саліванчук, Настя Зухвала, Олександр Теренчук.

Серед них відзначилися блогери Бампер і Сус записавши кумедне привітання з Днем родини:

— Батько наш — Бандера, Україна — мати, а хто старший брат?, — запитав Сус.

—  А старший брат наш — ЗСУ, який нас зараз захищає, — відповів йому Бампер.

— Вітаємо всю величезну українську сім’ю з Днем родини! — привітав Сус.

Телеканал ТЕТ привітав українців з Днем родини - 8 - изображение Телеканал ТЕТ привітав українців з Днем родини - 9 - изображение Телеканал ТЕТ привітав українців з Днем родини - 10 - изображение

А Настя Зухвала побажала:

«Бажаю, щоб у кожного в сім’ї був добробут і взаєморозуміння. Та головне, цього року я хотіла б побажати, щоб кожен з нас відчував себе членом величезної української родини, що ми всі разом здатні на все — це наша запорука успіху», — долучилася до привітань Настя Зухвала, комікеса, коментаторка реаліті-шоу «Богиня шопінгу» на ТЕТ.

Телеканал ТЕТ вітає кожного українця та українку зі святом родини! Україна зараз — велика, міцна та дружня сім’я, яка завдяки єдності здатна на все: зібрати на чотири байрактари за три дні, допомогти кожному бійцю та підтримувати один одного. Вірте в перемогу, адже світло завжди перемагає морок!


Фото: прес-служба ТЕТ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку