Чуттєва історія від Ані Трінчер та Олександра з MBreeze у новій роботі “Ти робив мені каву”

Чуттєва історія від Ані Трінчер та Олександра з MBreeze у новій роботі Ти робив мені каву - 1 - изображение

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну один з підписників Ані Трінчер на імʼя Максим Козиний подарував їй авторську пісню. Щойно співачка побачила текст – зрозуміла, що цю пісню має почути вся країна. А першочергово – ті герої, які її боронять, і ті героїні, що на них чекають.

“Сьогодні ми всі розлучилися, але не через сварки чи нелюбов, а через війну. Ми всі сумуємо за Батьківщиною, родиною, нормальним життям. Для багатьох з нас єдина можливість зустрітися з коханим, випити каву в своєму домі чи обійняти близьких людей – це пірнути у спогади чи зануритися в сновидіння. Ця робота підкреслює наші сподівання на возʼєднання та повернення всіх тих, кто вимушений зараз бути далеко від дому.”прокоментувала співачка Аня Трінчер.

За покликом серця Аня списалася з Олександром з MBreeze, щоб створити цю пісню разом. І вона не прогадала. Бо завдяки саунд-продакшену хлопців, трек вийшов таким, яким його й задумала співачка. З тим настроєм, з тими відчуттями, і з тою проникливістю, яка відчутна в кожній їх пісні.

“Пісня дійсно склалася, і вона – у самісіньке серце. Ми багато працювали з Анною над нею і ледь встигали до комендантської години дістатися додому, а іноді доводилося залишатися на студії. Але, чим більше ми працювали над нею – тим більше розуміли, що це не може обмежитись тільки музикою. Тому ми наважились створити чуттєву історію кохання під час війни, яку нам допомогли розкрити креативна агенція DIVERGENT в нашій спільній відео роботі на трек “Ти робив мені каву” – поділився Олександр, фронтмен гурту MBreeze.

Режисерська група, що працювала над створенням відео знаходилася на різних континентах світу. Та незважаючи на це, всі обʼєднались для того, щоб долучитися до створення історії, яка торкнеться серця кожного українця.

“Ця пісня для тих, хто живе тією вірою, що “як раніше” можливо. Що воно обов’язково настане. І що кохані будуть приносити каву один одному в ліжко, і цілуватимуть й обійматимуть своїх половинок ніжно. Я і сама чекаю цього більше за все. Навіть більше за власне весілля. Хоча і його треба зробити…”, – Аня Трінчер.

За ці 4 місяці Аня Трінчер та MBreeze активно брали участь на культурному фронті країни, виступали на благодійних концертах та встигли випустити ряд композицій на підтримку України та її народу.


Фото: PR-команда Ані Трінчер


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку