Наталія Могилевська: “Нам всім бракує переможної пісні”

Наталія Могилевська: “Нам всім бракує переможної пісні” - 1 - изображение

Моновистава Наталії Могилевської вкотре збирає справжній аншлаг на сцені Національного театру ім. Лесі Українки. Годинний монолог під назвою «Я вдома» вразив глядачів емоційним настроєм та чуттєвою грою артистки. Шанувальники активно діляться відгуками від побаченого в своїх соцмережах.

Наталія Могилевська: “Нам всім бракує переможної пісні” - 2 - изображение

«Хочу подякувати всім за ваші теплі коментарі стосовно вистави! Такі дописи від вас, мої дорогі люди, дають мені силу і віру! Надихають діяти! Дякую вам! І доречі, я з вами згодна, що всім нам дуже не вистачає однієї фінальної сцени в моїй виставі. Сцени про Перемогу і фінальної переможної пісні. Я вже потихенько ії починаю писати», – зазначила Наталія Могилевська.

Також артистка подякувала за те, що в цей непростий час нашої країни, ми продовжуємо далі жити.

Наталія Могилевська: “Нам всім бракує переможної пісні” - 3 - изображение

«Не дивлячись на війну, квитки на виставу всі продані! Ми не знаємо, яким буде завтрашній день, а ви приходите та даруєте мені квіти! Я дуже вражена! Люди, ви всі неймовірні!» – сказала співачка.

Наступну виставу моноспектакля «Я вдома» Наталія Могилевська представить 19 липня о 19.00 на сцені Національного академічного драматичного театру ім. Лесі Українки.

Наталія Могилевська: “Нам всім бракує переможної пісні” - 4 - изображение

Квитки за посиланням.


Фото: прес-служба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку