Руслана Писанка померла

Руслана Писанка померла - 1 - изображение Відома українська актриса та телеведуча Руслана Писанка померла сьогодні вночі. Про це повідомили учасники команди “Сніданок з 1+1”. Після початку повномасштабного вторгення росії в Україну Писанка виїхала у безпечне місце у Німеччину, де їй діагностували важке захворювання. Колеги ведучої зазначають, що вона до останнього була на зв’язку і не повідомляла нікому про свою недугу. Жінці було 56 років.

“Але велика війна змусила поїхати її до Німеччини. Там лікарі у Руслани Писанки діагностували важку хворобу. Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала”, – саме так повідомила команда про смерть.

Руслана Писанка: як складалась кар’єра актриси та ведучої

У 1995 році Руслана закінчила режисерський факультет Київського державного інституту культури за спеціальністю “режисер телебачення”. Згодом брала участь у телепроєкті “Жіночий клуб”. Вела прогноз погоди разом із Олексієм Дівєєвим-Церковним. Саме ця робота зробила її відомою. У 2006 році стала учасницею шоу “Танці зі зірками”.

Руслана Писанка померла - 2 - изображение

Руслана Писанка з чоловіком

У 2008 році з Володимиром Зеленським була ведучої реаліті-шоу “Службовий романс”. У 2010 році була учасницею телепроєкту “Зірка+Зірка”, де співала у дуеті з Володимиром Гришком. У 2017 році взяла участь у 7 сезоні “Зважені та щасливі” у парі з чоловіком Ігорем Ісаковим. Згодом була ведучої програм “Погода від Руслани Писанки” на радіостанції “Ретро FM Україна” та шоу на 1+1 “Твій День”. Знімалася в кіно в Україні, Росії, Польщі та Нідерландах.


Текст: Юлія Тенетюх Фото: особистий архів Руслани Писанки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку