Ксенія Мішина розповіла відверто про колишнього

Ксенія Мішина розповіла відверто про колишнього - 1 - изображение

Ксенія Мішина

Акторка та перша Холостячка України Ксенія Мішина рідко розповідає про батька свого сина Платона. Відомо, що з колишнім вони давно не спілкуються. Однак під час війни він вперше за багато років згадав про хлопчика. Про це зірка зізналась у новому інтерв’ю.

У проєкті «Як ти?» з Григорієм Решетником Ксенія розповіла, що після 24 лютого чоловік несподівано зателефонував та побажав бачитись з сином. Ксенія вже влаштувала їм зустріч, проте ще не сказала сину, що перед ним його батько.

«Тато Платона з’явився під час війни, якимось чарівним способом. Я не очікувала – він мене набрав. Платон поки нічого не знає. Але найближчим часом все це розкажемо. Вони вже зустрілися. Я представила його Платону як мого знайомого. Все поступово, – пояснила акторка. – Я Платону ніколи не показувала фото тата. Для нас це складно… Він попросив у мене вибачення, намагаюся його прийняти. Я скоро запитаю свого сина: «Ти хочеш побачити свого тата?». Він скаже: «Звісно!». Я ж не можу заборонити їм спілкуватися. Це наші проблеми, і аж ніяк не нашого сина».

Також Ксенія зазначила, що у майбутньому не заважатиме спілкуванню батька та сина:

«Зараз він в Україні, у нього є дружина і двоє дітей. З ними я не знайома. Я б хотіла, аби Платон познайомився зі своїми братами і сестрами. Це його життя і я ніколи не буду псувати його», –  каже Мішина.

Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку