Євген Кот: як з дружиною пережив хімічну атаку ворога

Євген Кот: як з дружиною пережив хімічну атаку ворога - 1 - изображение

Відомий хореограф, суддя проєкту «Україна має талант» Євген Кот та його дружина – танцівниця Наталя Татарінцева ледь не стали жертвами хімічної атаки, здійсненої російськими окупантами у перші дні повномасштабного вторгнення.

Про це зірковий танцівник відверто розповів у інтерв’ю Григорію Решетнику під час участі в проєкті «Як ти?».

«В перші тижні війни ми були вдома, під Києвом. Одного дня о 14:00 стало дуже темно. Я спочатку нічого не зрозумів, а потім побачив чорну хмару. І коли почав падати попіл, я зрозумів, що це не хмара. В групах нашого міста написали, аби всі заклеювали вікна, бо горять хімічні склади, заправки і все це посунуло на нас. Вночі у Наталі була температура 40. Їй здавлювало в грудях, і я подумав, що це «корона». Якщо так – то куди йти? До якого лікаря? Все зачинено. Вона втратила свідомість», розповів Євген.

Євген Кот: як з дружиною пережив хімічну атаку ворога - 2 - изображение

Євген Кот і Наталя Татарінцева

Аби захистити дружину та вилікувати її, чоловік вирішив їхати на Захід України.

«Вранці ми встали, закинули валізу, поставили котів у переносці, залишили у батьків собаку і поїхали. Вирушили, і не знали, куди ми їдемо. До вечора дібрались до Вінниці і переночували там у своїх друзів. Коли Наталя вийшла з душу після складної дороги, сказала, що відкашлювала чимось чорним. Пішов я в душ – і у мене та сама історія. Я просто випльовував щось чорне. Ми зрозуміли, що просто отруїлися чадними газами, хімією», зізнався Кот.

Фото: Instagram Євгена Кота


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку