Тіна Кароль подарувала квартиру родині з Маріуполя

Тіна Кароль подарувала квартиру родині з Маріуполя - 1 - изображение

Українська співачка Тіна Кароль зробила подарунок сім’ї автора “Маріупольського щоденника”, 9-річного Єгора Кравцова.

Хлопець жив місяць в окупованому МАріуполі під постійними обстрілами і вирішив записувати свої емоції та переживання у щоденник. Згодом про нього дізнались українські і світові ЗМІ.

Тіна Кароль почула про щоденник із соцмереж, а потім почала читати рядки з нього під час своїх благодійних концертів. Коли артистка дізналась історію родини Єгора, вирішила подарувати їм житло в Івано-Франківській області.

Про це стало відомо з сюжету телемарафону “Єдині новини”.

«Одного ранку пролунав дзвінок: „Вітаю, я — менеджер Тіни Кароль. Тіна на своїх концертах читає листи війни. І серед них лист вашого сина“. Людина запитала, чи є де нам жити? Я відповіла, що ні. Тоді він сказав, що Тіна хоче подарувати нам квартиру» – поділилась мама Єгора Кравцова.

Також про добрий вчинок співачки написав фотограф Євген Сосновський, який також жив в окупованому Маріуполі і знаходився разом з хлопчиком.

«Дива бувають. Отже, тепер у Єгора – автора «Маріупольського щоденника», та його родини є власне «гніздечко» на Івано-Франківщині! Дякую Тіні Кароль за цей чудовий подарунок і майже щасливе завершення всієї цієї історії з «Маріупольським щоденником». «Майже» тому, що дійсно щасливим стане для всіх нас завершення всього цього жахіття і завершення нашою перемогою!», – повідомив Євген Сосновський на своїй сторінці у Фейсбук.


Текст: Юлія Тенетюх

Фото: Pixabay


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку