Народжена Незалежністю: творчий шлях NAVKA та хіти співачки

Народжена Незалежністю: творчий шлях NAVKA та хіти співачки - 1 - изображение

24 серпня – це дуже важливе свято для українського народу, яке підкреслює нашу незламність та непереможність. Дуже символічно, що саме в такий день народились справжні борці за Україну. Вітаємо співачку NAVKA з днем народження! Згадаємо найкращі роботи співачки.

Народжена Незалежністю: творчий шлях NAVKA та хіти співачки - 2 - изображение

NAVKA – #Татанці 

Пісня, яка зараз в тренді у YouTube та Tik Tok.

Вірусний та запальний саунд, який так круто візуалізувався у кліпі. Це яскраво, сонячно і нестримно! Нестримно так, що навіть ліхтарі в кліпі не можуть встояти і приєднуються до вірусних рухів. В Татанцях всі ваші рецептори будуть задіяні!

NAVKA – Засвіт встали козаченьки 

У кліпі проєкту знялись більш ніж 30 справжніх козаків козацького вишколу «Сокіл» з різних областей України, кожен з них надзвичайно типажний. Наймасовішою сценою кліпу стала –  «Похід козаків на війну», де було задіяно понад 15 коней.

NAVKA – Ціп-ціп 

Пісня «Ціп-ціп» – це інтерпретація давньої традиції українського народу влаштовувати вечорниці, на яких можна було собі дозволити більше, ніж у звичайному житті. У танці на вечорницях молоді люди можуть ставати ким завгодно, грати ту роль, яка їм найбільше  до вподоби, розкривати себе сповна – бути хоч володарями світу! Це той час, де можна розчинитись в нестримному танці і цим запалити оточуючих!

NAVKA – Ой не ходи, Грицю

У кліпі «Ой не ходи, Грицю» NAVKA зайняла роль не тільки головної акторки, але й режисера. Вона втілила в життя екранізацію стародавньої української пісні. Сюжет кліпу диктувала, власне, не тільки пісня, але й співачка, додавши лінію жіночої змови.

“Мені захотілось додати в кліп трохи божевілля, від цього невзаємного кохання”.

NAVKA – Я Фея

Яскрава виконавиця знову б’є рекорди. Співачка відзняла найвисокогірніший кліп України спеціально до виходу нового авторського альбому. Кліп «Я Фея» – це поєднання мальовничих краєвидів разом з важливим соціальним підтекстом.


Фото: прес-служба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку