Автор треку “Несмачний мед” To Eternity презентує новий бенгер

Автор треку Несмачний мед To Eternity презентує новий бенгер - 1 - изображение

To Eternity (Даніїл Отуоньє) – головний тікток-мейкер поп-хітів в Україні. Його треки – атмосферний поп з історіями про життя та проблеми звичайного 21-річного хлопця. Після того, як сингл «Несмачний мед» підкорив не лише TikTok, але і всі музичні чарти, артист презентує новий бенгер «Лав Сторіз», в якому знову намагається зрозуміти як треба будувати відносини з дівчатами.

Слухати трек можна за посиланням.

“Лав Сторіз” – танцювальний сінті-поп-мінімалізм. Це історія закоханості співака в дівчину, якій він присвячує кожну пісню. Але боїться зізнатися своїй музі в почуттях.

Автор треку Несмачний мед To Eternity презентує новий бенгер - 2 - изображение

“Лав Сторіз” – це пісня про кохання, в якій головний герой не зміг зізнатися про свої почуття. Він дуже жалкує про втрачений шанс, але у цьому винен лише він один.

Цією піснею я хотів донести людям, що все у ваших руках. Краще зробити, ніж не зробити і потім все життя жалкувати», – говорить To Eternity.

Лаконічне аранжування треку підкреслює поєднання англійської та української мов, а диско-мелодії ще раз наголошують на теплому звучанні, що підкреслює чуттєвість історії. Такий мікс музики, тексту і виконання створюють вже впізнаваний стиль To Eternity.


Фото: прес-служба співака


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку