Свої повсюди: колаборація YellowBlue & Frank Wilde задля перемоги

Свої повсюди: колаборація YellowBlue & Frank Wilde задля перемоги - 1 - изображение

Бренд-медіа YellowBlue і Франк Вільде разом зробили колаборацію: розробили принт на речах і донатять 100% прибутку від продажів на підтримку України.

Свої повсюди: колаборація YellowBlue & Frank Wilde задля перемоги - 2 - изображение

Франк Вільде

   Ця співпраця – сміливе рішення зробити щось разом, щоб допомогти Україні ще більше. Війна показала, що усе можливо: створити бренд з 0, стати впізнаваним на весь світ завдяки підтримці свободи та розробити концепт, знаходячись у різних куточках світу. Сам принт – це впізнаваний образ Франка у сукні А-силуету та ботфортах у супроводі символів українського опору: величезного прапора України, соняшника та панами, як у Калуша. Принт представлений на світшотах та футболках, всі моделі унісекс та оверсайз. 

Свої повсюди: колаборація YellowBlue & Frank Wilde задля перемоги - 3 - изображение

YellowBlue & Frank Wilde

«Цей принт робить відсилання до одного з моїх образів з серії ліфтолуків, а «Ні війні» на кольорах українського прапора посилає чітке повідомлення, яке не можна не розбачити. Жахлива війна в Україні не закінчилася, і ми не будемо про це мовчати. Крім того, я говорив це раніше і повторюю це знову: мода політична. Важливо те, що ти одягаєш», – каже Франк Вільде.

    Речі доступні для замовлення на сайті бренду YELLOWBLUE. YellowBlue має швидку міжнародну доставку, а тепер  доставляє і в Україну. 100% прибутку буде відправлено на допомогу Україні.

Свої повсюди: колаборація YellowBlue & Frank Wilde задля перемоги - 4 - изображение

YellowBlue & Frank Wilde


Фото: прес-служба бренду


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку