Таропрогноз на 5-11 вересня: Горіхова Повня вплине на представників всіх знаків Зодіаку

Woman Magazine

Горіхова, або за іншими версіями Шлюбна й Осіння, Повня відбудеться 10 вересня о 12:59  за Києвом. Тож треба враховувати вплив Повні на наше життя й уникати хоча б в цей день конфліктів, пліток, ненависті до оточуючих, починання нових проектів і підписання важливих паперів. Головним арканом тижня є Сила, тобто можуть бути ситуації, які вимагатимуть від вас проявити силу духу та рішучих дій.

На які ще сюрпризи очікувати всім нам, читайте в новому Таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 29 серпня-4 вересня: осінь готує подарунки Водоліям і Рибам - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Таропрогноз на 5-11 вересня

Овен (Суд)

Старший аркан Суду говорить про підбиття певних підсумків у житті Овнів, після чого їм можна перейти на нову сходинку. Необхідно ухвалити важливе рішення, від якого залежатиме дуже багато в майбутньому. У відносинах із родичами ця карта часто вказує на примирення та прощення, а також на важливі події у сімейному житті.

Телець (Маг)

Тельці крокують до дуже активного періоду життя, де можуть раптово запропонувати новий проект або  з’являться цікаві можливості та перспективи. Все це вимагатиме від вас активних дій, професіоналізму та віри в себе, адже без цього не досягти успіху.

Близнюки (Паж Кубків)

Для Близнюків цей тиждень обіцяє бути легким і приємним. Ви можете отримати приємні звістки, сюрприз від коханої людини або взагалі зустріти нове кохання. У справах можливі цікаві пропозиції щодо співробітництва, допомога у складній ситуації.

Рак (Четвірка Кубків)

Раки можуть зіткнутися з невеликим застоєм у справах, коли начебто все рівно і стабільно, проте задоволення від цього мало, а що робити далі – незрозуміло. У такий момент важливо знайти мотивацію для руху вперед або побачити нову можливість для самореалізації.

Лев (Король Кубків)

Леви найближчим часом можуть надихнутися на творчі пошуки та емпатичні вчинки. Варто скористатися моментом і розкрити нові якості. Також ця карта може вказувати на появу у вашому житті дбайливого чуттєвого чоловіка.

Діва (Двійка Жезлів)

Карта означає для Дів необхідність розробки нової стратегії для досягнення цілей. Адже без грамотної підготовки та аналізу обстановки неможливо далеко піти у своїх амбітних планах. У будь-якому випадку вам варто на цьому тижні зупинитися, видихнути, оцінити обстановку та зосередитись на своїх планах.

Woman Magazine

Таропрогноз на 5-11 вересня:

Терези  (Шістка Кубків)

Ця сприятлива карта говорить про можливість у найближчі дні зустрітися зі старими друзями чи знайомими, відсвяткувати у родинному колі якусь дату чи важливу подію. У будь-якому випадку Терези шукатимуть підтримку та енергію у своєму минулому, і вони її отримають. Карта радить також згадати про забуті бажання та черпати звідти своє натхнення.

Скорпіон (Шістка Жезлів)

Осінь розпочинається багатообіцяюче для Скорпіонів. Цього тижня ви можете отримати як просто схвалення, заохочення своєї діяльності, так і відчути п’янкий смак перемоги. У будь-якому випадку, ви зрозумієте, що всі ваші зусилля не були марними і ви на правильному шляху. Тепер головне не спочивати на лаврах, а рухатися далі.

Стрілець (Дев’ятка Кубків)

У життя Стрільців прийдуть позитивні новини та яскраві події. Це може бути вдале завершення будь-якого проекту, видовищний захід чи просто сімейне свято. Ви відчуєте радість від виконання ваших бажань, внутрішню та зовнішню гармонію, що дозволить довіритися Всесвіту. Використовуйте цю енергію для подальших звершень!

Козоріг (Світ)

Цей старший аркан несе у собі потужний позитивний заряд для Козорогів. Ви відчуєте глибоке задоволення від благополучного завершення певного етапу у своїй діяльності або взагалі проекту, а також цілісність та гармонію зі світом. Слід додати, що досить часто ця карта також говорить про успішні поїздки за кордон і просто міжнародні контакти.

Водолій (Сімка Жезлів)

Щоб чогось досягти, треба вміти за це поборотися. З цією аксіомою зіткнуться скоро Водолії. Хочуть вони того чи ні, але їм доведеться відстоювати свою думку чи своє право на помилку. При цьому можливі моменти конкурентної боротьби, суперечки та дискусії. Будьте енергійними, послідовними і впевненими у своїй правоті, і тоді ваші зусилля не будуть марними.

Риби (Дев’ятка Жезлів)

Карта попереджає, що цього тижня можливі ситуації, які вимагають від Риб гнучкості та змін. Однак якщо це не входило до ваших планів, може виникнути напруга та опір. Щоб цього уникнути, спробуйте тверезо оцінити ситуацію і все ж таки прийняти зміни.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку