Національний конкурс «Міс Україна» розпочинає світовий кастинг учасниць

Міс Україна

Національний конкурс «Міс Україна» офіційно повідомляє про відкриття національного відбору на «Міс Україна 2022»! І цього разу ми обиратимемо ту, яка не просто гідно представить нашу країну на світовій арені, а ще й скористається можливістю привернути додаткову увагу до війни в Україні. Міс Україна сьогодні — це посол нашої держави у світовій спільноті краси Міс Світу! Це символ віри, незламності, мужності та сміливості!

З року в рік учасниці проводили в рамках конкурсу різноманітні благодійні акції, але в теперішніх умовах комітет конкурсу вирішив сконцентруватися на одному напрямку — допомога дітям-переселенцям та дітям, що постраждали від військових дій. Тож у власниці титулу «Міс Україна 2022» буде дуже відповідальна місія – привернути увагу та докласти всіх зусиль для залучення коштів міжнародного співтовариства для потреб українських дітей та розповідати правду про війну в Україні.

Задля збереження безпеки цьогорічний національний відбір проходитиме у двох форматах — онлайн та офлайн. Заявку на участь може подати українка, яка проживає в будь-якій країні та яка відповідає всім вимогам конкурсу, а саме:

Вік — 17-26 років;

Зріст — від 168 см;

Громадянство — українка;

Сімейний стан — незаміжня, не була в шлюбі раніше, дітей немає. 

Відчуваєш в собі сили? Впевнена, що зможеш стати обличчям України на світовому конкурсі краси та гідно показати всю сутність української дівчини? Тоді мерщій заповнюй анкету!

Анкета за посиланням.


Фото: прес-служба конкурсу


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку