Таропрогноз на 26 вересня – 2 жовтня: Молодик внесе баланс в життя всіх знаків Зодіакуррр

Таропрогноз на 26 вересня - 2 жовтня: Молодик внесе баланс в життя всіх знаків Зодіакуррр - 1 - изображение

Тиждень розпочнеться з Молодика в Терезах, а значить період ретроградного Меркурія певним чином збалансується. Варто скористатися цим для прориву в справах, які загальмувалися через ретроградність Меркурія. Цей Молодик принесе в наше життя баланс, гармонію і допоможе зробити правильний вибір.
На які зміни найближчим часом ще можна розраховувати, читайте в новому таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 29 серпня-4 вересня: осінь готує подарунки Водоліям і Рибам - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Таропрогноз на 26 вересня – 2 жовтня

Овен (Паж Кубків)

Тиждень виявиться напрочуд легким, гармонійним і затишним для Овнів. Не відмовляйтеся від задоволень, приємних зустрічей, побачень і подарунків. Адже осінь завжди може здивувати своїми контрастами і сюрпризами. Будьте готові до приємних несподіванок!

Телець (Лицар Мечів)

Для Тельців цей тиждень може запам’ятатися підвищеним рівнем конфліктності. Вам доведеться відстоювати свої принципи, свою точку зору. Проте не дозволяйте агресії захопити вас повністю, контролюйте цю енергію й спрямовуйте її в конструктивне русло. Також можливий ризик травматизації в ці дні. Тож будьте обережні!

Близнюки (Трійка Кубків)

Душевне спілкування у приємній компанії, де тебе розуміють – що ще потрібно Близнюкам?! А осіння погода тільки сприяє затишній атмосфері спілкування. Тож не відмовляйте собі у подібних задоволеннях.

Рак (Поміркованість)

Молодик у Терезах внесе суттєвий баланс в життя Раків. Процес позитивної рефлексії та відчуття завершення певного етапу принесе рівновагу і задоволення. А також зможе закласти правильний фундамент для наступного періоду.

Лев (Двійка Жезлів)

Для Левів цей тиждень стане часом для довгоочікуваного відпочинку й спокійного визначення подальшого шляху, планування та вироблення стратегії. Необхідно оцінити ситуацію та зважити свої можливості. І лише тоді діяти.

Діва (Паж Мечів)

Діви неочікувано для себе можуть зустрітися з критикою. Але не поспішайте одразу ображатися або атакувати у відповідь. Можливо, ця критика справді містить для вас чимало цінного. Прислухайтеся до неї, і тоді багато чого проясниться.

Терези (Колісниця)

Досить динамічним стане цей тиждень для Терезів. І Молодик у Терезах має пряме до цього відношення. На вас очікують важливі поїздки та переїзди. При цьому Колісниця завжди несе енергію перемоги, розвитку й правильної динаміки. Тож можна багато чого досягти, рішуче управляючи всіма процесами на цьому відрізку часу.

Скорпіон (Король Кубків)

Карта радить Скорпіонам звернути увагу на те, що надихає, надає позитивних емоцій. Не ховайте свої почуття, демонструйте свою прихильність, любов та турботу оточуючим. Адже найближчим часом від вас очікуватимуть саме цього. Не виключено, що ви можете зустріти людину, яка у свою чергу допоможе та підтримає вас.

Стрілець (Вісімка Мечів)

Стрільці можуть неочікувано стикнутися з перешкодами, заборонами й обмеженнями. Це може сильно попсувати вам нерви. Проте дотримання внутрішнього балансу допоможе достойно пройти цей період, а Молодик посприяє зрушенню справ з мертвої точки.

Козоріг (Король Мечів)

Козороги цього тижня проходитимуть іспит на кмітливість, рішучість та вміння користуватися накопиченим досвідом. Готуйте переконливі плани, підбирайте аргументи. Проявіть свій розум саме там, де ситуація давно потребує вирішення. Але якщо ви довгий час не зможете впоратися з проблемою, то запросіть фахівця, щоб він дав вам професійну пораду.

Водолій (П’ятірка Пентаклів)

Водоліям не слід розраховувати на суттєвий прорив у справах, зокрема у тих, що стосуються грошових операцій. Для цього ще протрібен час. За П’ятіркою Пентаклів найближчим часом можливі проблеми з фінансами та в роботі. Тож приділіть особливу увагу цим питанням і уникненню ризиків.

Риби (Справедливість)

У житті Риб нарешті настане момент істини, коли заплутані справи проясняться. А вам доведеться взяти на себе відповідальність і вирішувати складні питання. Карта також означає різні юридичні справи, зустріч з бюрократичними інстанціями тощо. Будьте готові до цього і дотримуйтеся принципів справедливості.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку