Планети: ALYOSHA запрошує у свої думки у новому кліпі

Планети: ALYOSHA запрошує у свої думки у новому кліпі - 1 - изображение

Три роки на створення треку, два тижні на візуалізацію, 17 годин знімального процесу та п’ять образів співачки.

Надихнувшись зворушливою історією кохання приятельки, ALYOSHA створила трек “Планети”. За словами співачки, та розповідь породила у її душі дуже різні емоції: від натхнення, щастя і радості до розпачу, розчарування і болю. Глибоке емоційне занурення в цю історію і дало поштовх для створення треку.

Планети: ALYOSHA запрошує у свої думки у новому кліпі - 2 - изображение Планети: ALYOSHA запрошує у свої думки у новому кліпі - 3 - изображение

“Назва пісні  — метафоричний образ двох несхожих світів, чоловічого і жіночого. Я порівняла ці дві протилежності з планетами, які обертаються на різних орбітах, їх тягне один до одного, але орбіти ніде не перетинаються. Це любов, якій не судилося бути такою, як ми звикли її сприймати, а любов на відстані! Ось так, все життя кохаєш людину, з якою не можеш бути разом”,  — прокоментувала ALYOSHA.

Планети: ALYOSHA запрошує у свої думки у новому кліпі - 4 - изображение Планети: ALYOSHA запрошує у свої думки у новому кліпі - 5 - изображение

Над візуалізацією сингла працювала команда на чолі з режисером Інною Грабар. Аби передати ідею поринання у думки співачки, знімальна група впродовж доби будувала  конструкцію з екранів, яка ставила на меті відтворити 3д простір.

Загалом знімальний процес зайняв 17 годин. За цей час артистка змінила п’ять образів, які стали алегорією думок, ідей та вражень, у які ми “вдягаємось” впродовж дня.

Планети: ALYOSHA запрошує у свої думки у новому кліпі - 6 - изображение Планети: ALYOSHA запрошує у свої думки у новому кліпі - 7 - изображение

“Я би назвала цю роботу  — “Куди приводять наші мрії”, бо саме про це ми розповідаємо в кліпі. Головний акцент  — на артистці. Мені подобається розкривати багатогранність ALYOSHA та з кожною роботою бачити її все глибшою. Але, нехай глядач відчує щось своє, для нього ми залишаємо три крапки”,  — коментує режисер кліпу “Планети” Інна Грабар.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку